• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Garanti BBVA, kurumsal yönetimin en iyisi seçildi

Yeniakit Publisher
2020-06-13 11:50:41 -
Garanti BBVA, kurumsal yönetimin en iyisi seçildi

Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ: - “Garanti BBVA olarak kurumsal yönetim ilkelerini sadece yönetim yaklaşımı olarak görmüyor, Garanti BBVA kültürünün yapı taşları olarak değerlendiriyoruz. Dolayısıyla bu alanda uzun yıllardır en yüksek performansı elde etmek için yoğun bir çaba gösterdik. Bu çabalarımızın kendi alanında öncü kuruluş olan Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği tarafından tasdik edilerek 2 farklı kategoride birincilik ödülü almaktan mutluluk duyuyoruz

İSTANBUL (AA) - Garanti BBVA, Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) tarafından verilen “Kurumsal Yönetim Ödülleri” kapsamında 2019 yılının en yüksek nota sahip şirketi oldu.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Garanti BBVA, TKYD tarafından, şirketlerin bir önceki yıl elde ettikleri "kurumsal yönetim derecelendirme notları" baz alınarak verilen “Kurumsal Yönetim Ödülleri” kapsamında 2019 yılının en yüksek nota sahip şirketi oldu.

Banka, TKYD’nin yaptığı değerlendirmeye göre 97,28 puanla “En Yüksek Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notuna Sahip Şirket” ödülünü alırken, 97,55 puanla “Yönetim Kurulu Kategorisinde En Yüksek Derecelendirme Notuna Sahip Şirket” kategorisinde de ilk sırada yer aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, şunları kaydetti:

“Garanti BBVA olarak kurumsal yönetim ilkelerini sadece yönetim yaklaşımı olarak görmüyor, Garanti BBVA kültürünün yapı taşları olarak değerlendiriyoruz. Dolayısıyla bu alanda uzun yıllardır en yüksek performansı elde etmek için yoğun bir çaba gösterdik. Bu çabalarımızın kendi alanında öncü kuruluş olan Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği tarafından tasdik edilerek 2 farklı kategoride birincilik ödülü almaktan mutluluk duyuyoruz. Hem kurumsal hem de yönetim kurulu alanında takdir edilmek bizi teşvik ederken, gelecekte yapacağımız çalışmalarımız için ayrı bir güven ve motivasyon sağladı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Garanti BBVA’nın kurumsal kültürünün temelini oluşturan dürüstlük, hesap verebilirlik ve şeffaflık ilkeleri, tüm paydaşlarımıza olan bağlılığımız ve sorumluluğumuz, dijitalleşmeyi ileri taşıdığımız çalışmalarımızın da etkisiyle Bankamızın sağlam yönetim yapısını şekillendiriyor. Etkimizin ve yarattığımız değerin bankacılıkla sınırlı olmadığının bilinciyle, sürekli değer yaratmak için sürdürülebilir finans ve kalkınmayı odağımıza alarak, çalışmaya devam edeceğiz.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23