• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Galatasaray Alanyaspor maçı muhtemel 11'leri

Yeniakit Publisher
2019-12-07 12:55:00 - 2019-12-07 12:56:19
Galatasaray Alanyaspor maçı muhtemel 11'leri

Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Satadyumu'nda Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek. ücadele öncesi futbolseverler karşılaşmanın yayın bilgilerini ve maç kadrolarını merak ediyor. Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Galatasaray Alanyaspor maçı muhtemel 11'leri...

Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Satadyumu'nda Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek. ücadele öncesi futbolseverler karşılaşmanın yayın bilgilerini ve maç kadrolarını merak ediyor. Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Galatasaray Alanyaspor maçı muhtemel 11'leri...

Galatasaray Alanyaspor maçı muhtemel 11'leri

Galatasaray
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Nagataomo, Nzonzi, Lemina, Seri, Ömer Bayram, Babel, Adem Büyük.

Aytemiz Alanyaspor

Marafona, N'Sakala, Caulker, Welinton, Baiano, Musa Çağıran, Siopis, Djalma, Bakasetas, Efecan Karaca, Cisse.

Galatasaray ne durumda?

Mücadele ettiği Süper Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda istediği performansı sergileyemeyen sarı-kırmızılı takımın, ligde beşer galibiyet ve beraberlik ile 3 yenilgisi bulunuyor.

Lig ve kupa dahil olmak üzere 13 maçın 11 tanesine iç sahada çıkacak olan Galatasarayda İstanbul serüveni mağlubiyetle başladı.

Süper Ligde lider Demir Grup Sivassporun 7 puan gerisinde 8inci sırada yer alan Galatasarayın Ziraat Türkiye Kupası macerası da kötü başladı. Kendi sahasında TFF 2nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tuzlaspora 2-0 mağlup olan sarı-kırmızılı ekip bu maçla birlikte İstanbul serisineÿmağlubiyetle giriş yaptı.

Beş oyuncunun sakatlığı bulunuyor

Galatasaray'da 5 futbolcu, sakatlığı nedeniyle Aytemiz Alanyaspor'a karşı forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı ekipte aşil tendonundaki ağrıdan dolayı uzun süredir takımdan ayrı kalan Radamel Falcao'nun yanı sıra sakatlıkları bulunan Florin Andone, Christian Luyindama, Ryan Babel ve Sofiane Feghouli, bu akşamki müsabakada görev yapamayacak. Uzun süreli sakatlığını atlatarak takımla çalışmalara başlayan ancak lisansı çıkarılmayan Emre Akbaba da karşılaşmada sahaya çıkamayacak. Sakatlıkları geçen Şener Özbayraklı ve Mario Lemina, Alanyaspor maçının kadrosunda yer alabilecek.

İki futbolcu kart ceza sınırında

Galatasaray'da iki futbolcu, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılı takımda Younes Belhanda ile Adem Büyük, bu akşamki müsabakada kart görmeleri durumunda 15. haftadaki MKE Ankaragücü müsabakasında forma giyemeyecek.

Son 4 resmi maçı kazanamadı

Galatasaray, çıktığı son 4 resmi müsabakada galibiyet alamadı. Son galibiyetini 9 Kasım'da Süper Lig'de Gaziantep FK'ye karşı elde eden sarı-kırmızılı ekip, sonrasında çıktığı 4 karşılaşmada ikişer beraberlik ve yenilgi yaşadı.

Söz konusu süreçte Süper Lig'de Medipol Başakşehir'e 1-0, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise TFF 2. Lig takımı Tuzlaspor'a 2-0 yenilen Galatasaray, ligde Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise Belçika temsilcisi Club Brugge ile 1-1 berabere kaldı.

Gol yollarında sıkıntı yaşıyor

Sakatlıkları nedeniyle santrforları Radamel Falcao ve Florin Andone'den yararlanamayan Galatasaray, gol yollarındaki etkisiz görüntüsüyle dikkati çekiyor. Süper Lig'de 13 müsabakada 14 gol atan sarı-kırmızılı ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 5 müsabakada 1 kez ağları havalandırabildi. TFF Süper Kupa maçında 1 gol atan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki tek maçta ise gol sevinci yaşayamadı. Bu sezon çıktığı 20 resmi maçta 16 kez fileleri havalandıran sarı-kırmızılı ekibin gol ortalaması 0,8 oldu.

Galatasaray Alanyaspor maçı istatistikleri

Alanyaspor ile oynadığı altı Süper Lig maçının tamamında gol bulan Galatasaray, bu karşılaşmalarda rakibine mağlup olmadı. Galatasaray deplasmanında çıktığı üç Süper Lig maçını da kaybeden Alanyaspor, bu karşılaşmalarda kalesinde toplam 13 gol gördü. Galatasaray ayrıca Alanyaspor'a Süper Lig tarihinde en fazla gol atan takım konumunda.

Evinde oynadığı son Süper Lig maçını kaybeden Galatasaray, Mayıs 2017'den bu yana üst üste iç saha yenilgisi almıyor. Deplasmanda dört maçtır kazanamayan Alanyaspor, sezonun ilk iki dış saha karşılaşmasında puan kaybetmemişti. Süper Lig'de şu ana kadar Galatasaray'dan daha az net gol pozisyonuna giren tek takım Ankaragücü.

Bu sezon Süper Lig'de en fazla kafa golü atan takım Alanyaspor. Galatasaray ise bu sezon şimdiden 2018/19'un tamamında yediği kafa golü sayısını geçmiş durumda. Galatasaray'ın bu sezon Süper Lig'de attığı iç saha gollerinin yarısı Ryan Babel'den geldi. Hollandalı oyuncu bu golleri rakip kaleye gönderdiği altı isabetli şutta buldu.

Süper Lig'de çıktığı son 16 maçta ikinci golünü Trabzonspor'a atan Yuto Nagatomo, daha önce forma giydiği toplam 90 lig karşılaşmasında fileleri havalandıramamıştı. Alanyaspor forması giyen Djalma Campos, Süper Lig kariyerindeki ilk hat-trick'ini geçen hafta Ankaragücü karşılaşmasında yaptı. Alanyaspor'u çalıştıran Erol Bulut, Galatasaray deplasmanında çıktığı iki Süper Lig maçını da gol atamadan kaybetti.

Süper Lig 14. hafta maç programı

Dün

FENERBAHÇE A.Ş. 5-2   GENÇLERBİRLİĞİ 

Bugün                 

BTC TURK YENİ MALATYASPOR - DEMİR GRUP SİVASSPOR                       

MKE ANKARAGÜCÜ - GÖZTEPE A.Ş.                    

GALATASARAY A.Ş. - AYTEMİZ ALANYASPOR           

Yarın       

İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR - GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.                      

ANTALYASPOR A.Ş -  TRABZONSPOR A.Ş.                          

YUKATEL DENİZLİSPOR -  MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK                      

KASIMPAŞA A.Ş. -   BEŞİKTAŞ A.Ş.     

Pazartesi                   

İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR  -  ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.  

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23