• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Futbolda bunu da gördük! Bundesliga'da tarihi hakem hatası!

Yeniakit Publisher
2022-04-03 15:41:00 -
Futbolda bunu da gördük! Bundesliga'da tarihi hakem hatası!

Bayern Münih'in Freiburg'u 4-1 yendiği maçta Bavyera temsilcisi 20 saniye boyunca sahada 12 kişi oynadı.

Bayern Münih'in Freiburg'u 4-1 yendiği maçta Bavyera temsilcisi 20 saniye boyunca sahada 12 kişi oynadı.

Bundesliga'nın 28. haftasında rakibi Freiburg'u 4-1 yenen Bayern Münih, ikinci sıradaki Borussia Dortmund'un kaybetmesiyle puan farkını 9'a çıkardı. Bayern Münih'in gollerini Goretzka, Gnabry, Coman ve Sabitzer attı. Bavyera ekibi puanını 66 yaptı ve bitime 6 hafta kala şampiyonluğa biraz daha yaklaştı.

Freiburg - Bayern Münih maçını farklı kılan durum ise maç sırasında konuk ekipte 12 futbolcunun 20 saniye boyunca sahada mücadele etmesi oldu.

Hakem fark etmedi

Dakika 86'ya geldiğinde değişiklik tabelasında Kingsley Coman'ın numarası yandı, Fransız oyuncunun yerine ise Sabitzer girdi ancak Coman oyundan çıkmadı. 20 saniye boyunca Bayern Münih 12 kişiyle oynarken Coman da futbol aksiyonlarına dahil oldu ancak konuk ekip 12 kişi oynadığı sürede gol atamadı. 20 saniye boyunca Bayern Münih'in 12 oynadığını fark edemeyen hakem durum anlaşılınca Coman'ın çıkmasını istedi ve oyun hakem atışıyla yeniden başladı.

Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesi veren Freiburg 45 puanla 5. sırada kaldı. Siyah-beyazlılar Bayern Münih maçındaki hatayla ilgili herhangi bir açıklama ya da Almanya Futbol Federasyonu'na başvuru yapmadı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23