• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fransızlar ve Ermeniler birleşti! Türkiye’ye ve Akit’e saldırdılar

Yeniakit Publisher
2019-04-25 15:08:00 -
Fransızlar ve Ermeniler birleşti! Türkiye’ye ve Akit’e saldırdılar

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Fransız parlamenter Sonia Krimi’ye verdiği soykırım cevabının ardından Fransızlar ve Ermeniler birlikte hareket ederek Türkiye’ye saldırmaya başladı. Türkiye’ye yönelik haberler arasında, Akit’in Notre Dame ile ilgili haberinin de hedefe oturtulması dikkat çekti.

 yeniakit.com.tr  24 Nisan Ermeni Tehcirinin yıl dönümü nedeniyle, Türk düşmanı Ermeni ve Fransızlar yine çirkin ithamlarla Türkiye’ye taarruz etti.

Çavuşoğlu temsilcilerini madara edince soytarılık ve nefret dışavurumları arttı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Fransız parlamenter Sonia Krimi’nin suratında kırbaç gibi şaklattığı ayar, 24 Nisan öncesi propagandasını arttırmakta olan Ermeni lobilerinin tepkilerini daha da arttırdı.

Çeşitli Amerikan gazetelerinde çalışmış Ermeni gazeteci Philip Terzian, “Demek, burada yaygın olarak “yalan haber” denilen propagandayı yapan ve düzenli surette gruplar ile fertleri ırk ve etnik kimliklerine göre şeytanlaştıran Erdoğan’ın yardakçısı Mevlüt Çavuşoğlu’nu tolere ediyorsun Twitter. Standart denilen şeylerin, ilginç biçimde uysal” mesajı paylaştı.

Terzian’ın twiti Amerikan Ermeni Milli Komitesi (ANCA) tarafından da paylaşıldı. Bu suretle lobici Ermenilerin, kendi bir dünya palavralarını da umursamaksızın, Türkiye tarafına sosyal medyada dahi ses çıkartma izni verilmesini istemeyecek kadar şiddetli Türk düşmanlığı taşıdıkları gözler önüne serildi.

Mevlüt Çavuşoğlu’nun “yalan” diye paylaşılan sözü ise, “Tarihimizle gururluyuz çünkü tarihimizde asla hiçbir soykırım yok” ifadesi olması da dikkat çekti. ANCA bu ifadeyi, “Kimse tarafından inanılmadı” notu düşüp soytarılık ederek paylaştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

ANCA’nın Çavuşoğlu ile alakalı bu twitini paylaşan diğer kimse ise, Ermenistan’ın çeşitli yerlerde büyükelçiliğini yapmış Tigran Mkrtchyan oldu. Mkrtchyan, “Soykırımın inkârında cezasız kalma intaç eder. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasından sonra Genç Türkler elit kısmın bir parçası oldular. Bazıları tepe mevkilere ulaştı. Bunun sonucu olarak soykırım suçluları “vatansever” olarak sunuluyorlar! 24 Nisan evrensel düzeyde Ermeni Soykırımını Hatırlama Günü olmalı!” notu düşerek twiti yayınladı.

Bu twitleri beğenenler arasında, iflah olmaz Türk düşmanlığıyla meşhur Fransız milletvekili Valerie Boyer de yer aldı.

Yeni Akit de Notre-Dame katedrali yangını haberiyle nefretlerine malzeme ve hedef yapıldı

ANCA, adından da anlaşılacağı üzere Amerikan siyasilerini etkileyip Türkiye üzerinde baskı kurabilmek için faaliyet sürdürüyor.

Bununla birlikte elinden geldiğince, Türkiye ve onun “Ermeni Soykırımı” palavrasını tanımayan hükümetine herkesi düşmanlaştırmaya çalıştığı da görülüyor.

Bu bağlamda yaptıkları bir paylaşım ise, Yeni Akit’in internet sitesinde Notre-Dame Katedrali yangını haberleştirirken kullandığı ifade oldu. Akit’i “Erdoğan destekçisi bir gazete” olarak zikreden ANCA, yangından keyiflenmekle suçlayıp “Sözde ‘Ermeni soykırımı’nı tanıyan Fransa’nın başkentinde Notre-Dame Katedralinde yangın çıktı” ifadesini aynen İngilizceye tercüme edip takipçileriyle paylaştı.

ANCA adlı bu Ermeni lobisi, daha evvel ise Selahattin Demirtaş’a destek paylaşımlarında bulunmuştu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23