• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fransa'da rahibin bebeği tokatlamasına tepki

Yeniakit Publisher
2018-06-21 17:01:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Fransa'da rahibin bebeği tokatlamasına tepki

Vaftiz için kiliseye götürülen bir bebeğe tokat atan rahip, ülkede tartışma  yarattı.

Fransa'da vaftiz töreni sırasında ağlayan bebeği tokat  atarak susturmaya çalışan rahip, ülkede tartışmalara neden oldu. 

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde, Katolik kilisesine vaftiz  için getirilen yaklaşık bir yaşındaki bebek ve ailesi yer alıyor.

44 saniye süren görüntüde, bebeğin ağlamaya başlaması üzerine önce  rahibin "kapris yapıyor" sözleriyle sakinleştirmeye çalıştığı ve ardından bebeği  tokatladığı anlar yer alıyor. Bir anda kendini kaybeden rahibin davranışını  şaşkınlıkla izleyen çevredekiler, bebeğin dövülemeyeceği yönünde telkinde  bulunuyor.

Rahibe kilisede bulunanlar tepki gösterirken, bebeğin babası olduğu  belirtilen kişi hızlıca davranıp ağlayan bebeği rahibin ellerinden  uzaklaştırıyor.

Görüntülerin kaydedildiği şehir veya kilise belirlenemezken, Katolik  kilisesinde meydana gelen bu olay, sosyal medyada geniş yer aldı.

Facebook ve Twitter kullanıcıları, rahibin bir bebeğin ağlamasına bile  tahammül edemediği ve kendisini kaybettiği yorumunda bulundu.

Bir kullanıcı, "Yoksa bu görüntülerin Fransız televizyonlarında yer  alacağını mı düşünüyorsunuz? Bir imam olsaydı günlerce gösterilirdi ama rahip  olunca kimse görmeyecek." ifadelerini kullandı. Bir başka kullanıcı ise bebeğin  tokatlanışı sırasında anne ve babanın sakin duruşu ve tepkisizliğini eleştirdi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23