• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fox TV'nin skandalı ortaya çıktı! Ünlü dizinin ekibi isyan etti

Yeniakit Publisher
2020-04-26 08:45:00 -
Fox TV'nin skandalı ortaya çıktı! Ünlü dizinin ekibi isyan etti

Fox TV'de yayınlanan "Savaşçı" dizisinin set ekibi maaşlarını alamadıklarını açıkladı. Set işçileri bir bildiri yayınlayarak yapım şirketine ve FOX TV'ye seslendi.

Skandallarıyla meşhur Fox TV'de yayınlanan "Savaşçı" dizisinin set işçilerinin maaşlarını alamadıkları belirtildi. Sosyal medyada açılan #SavasciEkipHakkiniAriyor etiketiyle çalışanlar mağduriyetlerini dile getirdi ve bir bildiri yayınladı.

Bildiride, "Savaşçı ekibi hakkını arıyor! Bu bildiri kar kış demeden ailelerinden ve sevdiklerinden uzakta çalışan set işçilerinin hak arama bildirisidir. Bizler dizilerde seyrettiğiniz kahramanların saçını makyajını yapan kostümlerini tasarlayan repliklerini hatırlatan en iyi açıyı yakalmaya çalışan yaptığı işi layıkıyla yapan emekçileriz. Lütfen sesimize ses olun.

Yaptığımız işin hakkını verdik, hakkımızı istiyoruz. Bu zor günlerde emekçileri parasız bırakıp hiçbir ödeme sözünü yerine getirmemiştir. Açız ve borç içindeyiz. Bu ayıp bizim değil. Bizi görüp duyan herkesten paylaşım yapıp farkındalık yaratmasını rica ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şahin

Portakal ile öteki küçük denen ..lar milyonluk arabalar lüks yatlarda gezeceklerine o kadar namuslu ve dürüst iseler devletine her türlü hainlik yapacaklarına, fox un sahibini hak yiyor biz işçilerin yanındayız diye haber yapsinlarda görelim. Ama bunu yapmazlar çünkü hainlik şerefsizlik kanlarında var bu yalakalarin.

mehmet soylu

cuntacı hareket ve terör yandaşı belediyeler çakalın imdadına yetişir, para bulunur o kolay
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23