• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fırat EDAŞ, deprem bölgesindeki ekiplerinin gerekli önlemleri aldığını duyurdu

Yeniakit Publisher
2020-01-25 00:43:12 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Fırat EDAŞ, deprem bölgesindeki ekiplerinin gerekli önlemleri aldığını duyurdu

İSTANBUL (AA) - Fırat EDAŞ, Elazığ ve hizmet bölgelerindeki diğer illerden de hissedilen deprem sonrasında ekiplerinin gerekli tüm önlemleri aldığını bildirdi.

Fırat EDAŞ'tan yapılan açıklamada, deprem dolayısıyla Elazığ merkezde 3 mahallede ve 3 trafoda, Malatya Pütürge'de 21 köyde ve 23 trafoda, Malatya Doğanyol'da ise 6 köyde ve 3 trafoda önlem amacıyla kontrollü olarak elektrik enerjisinde kesinti yapıldığı belirtildi.

Saha ekiplerinin bölgede acil durum teyakkuzuna geçerek, hasar gören veya yıkılan yapıların elektrik enerjisini önlem olarak kestiği, idari yönetimlerle koordineli çalışarak olası olumsuzluklara karşı hazır olduğu aktarılan açıklamada, "Elazığ ve hizmet bölgemiz içerisinde depremin hissedildiği diğer illerde ilgili noktalar dışında kesintisiz elektrik enerjisinin sağlanmasında herhangi bir sorun yaşanmadığını belirtir, ülkemize geçmiş olsun dileklerimizi sunarız." ifadesi kullanıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23