• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Feto'nun ablası ölünce sazı eline aldı! Haşhaşi FETÖ, tabanı böyle uyutuyor

Yeniakit Publisher
2021-01-20 22:17:00 - 2021-01-20 22:31:23
Feto'nun ablası ölünce sazı eline aldı! Haşhaşi FETÖ, tabanı böyle uyutuyor

15 Temmuz darbe girişiminin faili, CIA bağlantılı FETÖ lideri Fetullah Gülen'in ablası hayatını kaybederken örgüte yakın isim Ahmet Kurucan tabanı uyutma numaralarını devreye soktu.

 yeniakit.com.tr 

15 Temmuz darbe girişiminin faili FETÖ lideri Fetullah Gülen'in ablası hayatını kaybetti. CIA bağlantılı FETÖ, bir taziye yazısıyla tabanını uyutmaya devam etti.

Gülen'in ablasına taziyemsi bir yazı yazan FETÖ liderinin en yakınınki şahıslardan Ahmet Kurucan, taziye mesajı yayınladı. Kurucan, FETÖ'nün CIA bağlantısına tek cevap vermezken Gülen'in ablasının ölmesinin ardından anında tabanı uyutmak için edebiyat yaptı.

20 yıldır görmediği ablası, Feto'ya düşkün edebiyatı

FETÖ'nün yayın organı Tr724'te Kurucan kaleme aldığı yazıda, vatana ihaneti unutarak İslam ile Anadolu kadını ifadesinin kullandı ve "Hiç terk etmediği Erzurum şivesi, yüzünden hiç eksik olmayan tebessümü, elinden ve dilinden düşürmediği tesbihi ve zikri; bitip tükenmek bilmeyen sorularından anladığınız kardeşi Hocaefendi’ye düşkünlüğü ve aynı zamanda kaygısı; Bahtinur, Zümrüt, Sait diye başlayıp devam eden çocuk ve torun sevgisi, kan bağından öte kendisine yakınlık gösteren, maddi-manevi her türlü derdinde yanında yer alan ve “Bunlar benim oğullarım” dediği Rıfat, Nuri, Hüseyin başta olmak üzere nice yiğitlere olan muhabbeti; insanlara gösterdiği şefkat, hürmet ve saygısı; hizmet insanlarına yönelik geceli gündüzlü devam eden duaları ile tam bir Anadolu kadını idi." diye yazdı.

20 yıldır Türkiye'ye ve Erzurum'a gelmeyen kaçkın FETÖ lideri Gülen'in ablasına düşkünlüğü Kurucan'ın edebiyat ile sınırlı kaldı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

15 Temmuz'da "İman" aklına gelmedi mi?

"Dün de vefat haberini aldım diyarı gurbet ve kurbette." ifadesini kullanan firari isim, ajitasyon yaparak "Kahvaltı sofrasındaydım. Şok oldum. Dondum kaldım. O’ndan geldik ve O’na döneceğiz. Sabır ve metanetle karşılamak lazım. Amenna. İmanımız bunu söylüyor; söylüyor ama ya ona karşı son görevi yapamama! Ya cenaze namazını kılamama! Ya mezarına bir avuç toprak dahi atamama! Ya “İyi biliriz!” nidalarıyla son şahitliği eda edememe! Ya paylaştıkça azalan acıyı eş-dost ve akrabalarla beraber yaşayamama! Kızım demişti bana Salih Ağabey’in vefatı dolayısıyla; “Acımızı yaşamaya da imkân vermiyorlar!” Aynen öyle bırakın sevinci, acımızı dahi acı gibi yaşayamıyoruz. Sadece biz mi? Elbette hayır. Yüzlerce, binlerce aile var aynı şeyleri yaşayan. Hem de yıllardır." ifadeleriyle şoke etti.

15 Temmuz'da Müslüman halkı bombalarken "İman", masum insanları kurşuna dizerken "zulüm" aklına gelmeyen Kurucan'ın ikiyüzlülüğü pes dedirtti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Murat

Benimde ailem feto nün kahpe planlarıyla dağıldı, bu ülkede 6284 yasa onların gayretleriyle çıkarıldı ve uygulandı. Bende onlardan hakkımı almak için mahşeri bekliyorum, 20 tirnagimla boyunlarına sarilacagim anı bekliyorum, ruhlarını satmış seytanlardan.

Zekeriya gökçe

Sahi 15 temmuzda Başbakan olcağım diye yurtta solhh diye bağıran kişi şimdilerde hazirana bel bağlamış. Kim kimi uyutur bilinmez
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23