• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ bahanesi ile… Cumhuriyet’ten 15 Temmuz’da alçak suçlama

Yeniakit Publisher
2022-07-15 14:43:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Cumhuriyet, 15 Temmuz'un yıl dönümünde tüm cemaatleri hedef alarak alçak bir yayına imza attı.

15 Temmuz hain darbe kalkışmasının yıl dönümünde, Cumhuriyet paçavrası rezil bir haberle gündeme geldi. Haberde Türkiye'deki tek tehlikeli yapılanmanın FETÖ olmadığı söylenirken, tüm tarikat ve cemaatler hedef gösterildi.

Akit TV'de Murat Alan'ın sunumu ve Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu'nun yorumlarıyla ekranlarınıza gelen Manşetlerin Dili'nde, Cumhuriyet'in skandal haberi de masaya yatırıldı.

İkiyüzlü tavra dikkat çeken Karahasanoğlu şunları söyledi:

"Öyle bir yanılgı içindeler ki, bir yandan tek tehlike FETÖ değil deyip bütün dindarlar hedef haline getiriyorlar, sonra CIA'in kucağındaki FETÖ'cüleri koruyup kolluyorlar. Askeri okul öğrencileri serbest kalmalı diyen kim? Askeri okullara FETÖ'cüleri doldurdular diyen de kendileri."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Adil

Tehlike fetö ile fetö yü savunanlardır, RTE markasına düşmanlıktan vatana düşmanlık yapiyorlar6

Merdo

İşin içine paradır devlet kadrosudur giren bütün cemaatler fetöden farksızdır.  
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23