• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Feminizmin çöktüğü an! Prof. Peterson: Şiddet suçlarından mağdur olanların çoğu erkek

Yeniakit Publisher
2019-09-21 10:50:00 -

Feminist bir kadın sunucu ile canlı yayına katılan Toronto Üniversitesi Psikoloji Jordon Peterson kendisine yöneltilen, 'dünyanın her yerinde erkekler egemen' sözlerine, "çok başarılı olan bir grubu ele alıp Batı toplumunun yapısını temsil ediyorlarmış gibi göstermeye çalışıyorsunuz. En ufak bir doğruluğu yok" diyerek cevap verdi.

 Taha Emre Özdemir  yeniakit.com.tr 

Toronto Üniversitesi Psikoloji Profesörü Dr. Jordon Peterson'ın, katıldığı canlı yayında; kadın sunucunun, 'Zenginliğin büyük bir bölümü erkeklere ait. Kadınlar daha çok ödeneksiz iş yapıyor' sözlerine verdiği cevapla feministlerin iddiasını çürüttü.

'Şiddet mağdurlarının çoğu erkek'

Feminist yaklaşımların, toplumun çok küçük bir kesiminden bahsettiğini belirten Prof. Peterson, şunları söyledi:

"Kişilik bozukluğu yaşayanların çoğu erkek. Hapisteki çoğu insan erkek. Sokakta yaşayan insanların çoğu erkek. Şiddet suçlarından mağdur olanların çoğu erkek. İntihar eden insanların çoğu erkek. Savaşlarda ölen insanların çoğu erkek. Okulda başarısız olanların çoğu erkek.

Çok başarılı olan bir grubu ele alıp Batı toplumunun yapısını temsil ediyorlarmış gibi göstermeye çalışıyorsunuz. En ufak bir doğruluğu yok."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Reyhan Eren

Ne var bunda er oyun her sene tekrarlanacak diye bir kural mı var bu senede degişik bir oyun sahnelecek heer şeye kulp takmakta üstünüze yok yazarları şairleri sanatçıları bile bizden onlardan diye ayırıyorsunuz ayıp artık be

Vatandaş

Feminizmin çöküp çökmediğini sandık belirler. Sandıkta AKP % 10'un üzerinde alırsa çökmemiş demektir. AKP sandıkta %1 alırsa feminizm yerin dibine girmiş demektir. Feminizmin yerin dibine girmesi için AKP'nin %1 alması gerekiyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23