• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Terim'e öfke dinmiyor: Sahte kabadayının...

Yeniakit Publisher
2019-05-22 10:44:00 -
Fatih Terim'e öfke dinmiyor: Sahte kabadayının...

Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray'a 2-1 mağlup olarak şampiyonluğu kaybeden Başakşehir'de, Fatih Terim öfkesi dinmiyor. Bazı taraftarlar, Fatih Terim isminin statlarından kaldırılması yönünde yönetime çağrı yaptı.

Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray'a deplasmanda 2-1 kaybederek şampiyonluğu sarı-kırmızılılara kaptıran Başakşehir'in taraftarları Fatih Terim isminin, statlarından kaldırılmasını talep etti. Başakşehir Kulübü'nün de stattan Fatih Terim ismini kaldırmak için harekete geçtiği belirtildi.

Süper Lig'in büyük bölümünü önde götürmesine rağmen son haftalarda yaşadığı puan kayıplarının ardından 33. haftadaki Galatasaray deplasmanında aldığı 2-1'lik mağlubiyetle şampiyonluğu sarı-kırmızılılara kaptıran Başakşehir'de taraftarlardan yönetime Fatih Terim isteği geldi.

Stadının adı 3. İstanbul Fatih Terim Stadı olan turuncu-lacivertlilerin taraftarları, gergin atmosferde geçen maçta çıkan olaylar nedeniyle PFDK'ya sevk edilen Fatih Terim'in isminin, statlarından kaldırılmasını istedi.

Stadyum önünde bir pankart açan taraftarlar, Fatih Terim'in yüzünün bulunduğu görsele çarpı işareti atarken "Sahte kabadayının ismini stadımızda istemiyoruz" ifadelerini kullandı. Taraftarların, Başakşehir yönetim kuruluna da bu doğrultuda bir talepte bulunduğu öğrenildi.

Başakşehir Kulübü'nün de stattan Fatih Terim ismini kaldırmak için harekete geçtiği belirtildi. Yönetim, yapacağı ilk toplantıda bu konuyu değerlendirip karar alacak ardından da TFF ve Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne başvuracak.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Başakşehirli taraftarların paylaşımı şöyle:

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23