• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Terim istifa mı etti? Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den flaş açıklama

Yeniakit Publisher
2021-01-13 19:26:00 -
Fatih Terim istifa mı etti? Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den flaş açıklama

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sosyal medyada dolaşan "Fatih Terim, Galatasaray'dan istifa etti" haberlerine ilişkin açıklama yaptı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Yeni Malatyaspor ile oynadıkları kupa maçının ardından yaptığı "Bugün derin bir yalnızlık hissettim. Galatasaray'a sözüm var. Zaten Mayıs'ta hem sözüm, hem kontratım bitiyor." açıklaması çok konuşuldu. Bu sözlerin ardından sosyal medyada Fatih Terim'in görevine son verileceği iddiaları üzerine yönetimden açıklama geldi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Haber Global'e yaptığı açıklamada "Fatih Terim bizim önemli bir değerimiz. Fatih Hocamızla yola devam ediyoruz." ifadelerini kullandı. Sarı-kırmızılı kulübün başkanının, perşembe günü GS TV'de saat 14:00'teki canlı yayın sırasında konuyla ilgili detaylı açıklama yapması bekleniyor.

Fatih Terim ne demişti?

Fatih Terim "Yönetimle transfer için bir görüşmem olmadı. Malumu ilan ettim. Herkes konuşurken, ben de açıkladım. Transferi herkes yazarken bir şey yok, ben söyleyince mi sorun? Bugün derin bir yalnızlık hissettim. Benim kişilere, gruplara değil Galatasaray'a sözüm var. Zaten Mayıs'ta hem sözüm, hem kontratım bitiyor. Sözümde durmaya devam edeceğim. Canımız sağolsun, canınız sağolsun demek sanırım en doğrusu" ifadelerini kullanmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ulvi

Bunlar yeni sözleşme ve zamlı maaş için manevralar ve çekilen peşrevler. 

Hasan

Milli takım şu anda dolu.O yüzden Fatih hayatta hiç bir yere kıpırdayamaz.Para onun için herşey dir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23