• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Erbakan siyonistlerin şeytani planını açıkladı: Dörde bölecekler!

Yeniakit Publisher
2019-05-27 10:56:00 - 2019-05-27 11:44:58

"Son dönemde İslam coğrafyasında yaşanan zulmün sebebi 'Büyük İsrail' projesidir." diyen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, "Planlarında İran'ı dörde bölmek var. Suriye'yi de Nusayri, Dürzi, Kürt, Sunni bölgesi olarak dörde bölmeye çalışacaklar. Tüm bunların hepsi aynı siyonist ajandanın uygulaması ve parçasıdır." dedi.

 Taha Emre Özdemir  yeniakit.com.tr 

Yeniakit.com.tr'ye açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Siyonist güçler planlarını adım adım uyguluyorlar. Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan etmeye çalışmaları, Amerika Büyükelçiği'ni Kudüs'e taşımaları, Filistin'i yok etmek amaçlarının birer yansımasıdır. Bununla birlikte İran'a yönelik yaptırımlar da aynı tehdidin bir parçasıdır." dedi.

'Cenab-ı Allah Siyonizm mikrobuna fırsat vermesin'

"Son dönemde İslam coğrafyasında yaşanan zulmün sebebi 'Büyük İsrail' projesidir." diyen Dr. Erbakan, şunları söyledi:

"Libya'yı fiilen doğu ve batı olarak ikiye ayırdılar. Mısır'da Sisi yönetimi ile orayı kontrol altına aldılar. Uydurma refendam yaparak Sudan'ı karıştırdılar. Bu da yetmedi Ömer Beşir'i darbe ile kontrol altına alarak iktidardan uzaklaştırdılar. Yemen'i Suudi Arabistan eliyle yerle bir ettiler. Irak zaten üçe bölündü. Şimdi planlarında İran'ı dörde bölmek var. Suriye'yi de Nusayri, Dürzi, Kürt, Sunni bölgesi olarak dörde bölmeye çalışacaklar. Tüm bunların hepsi aynı siyonist ajandanın uygulaması ve parçasıdır."

Müslümanları daha çok kenetlenmeye davet eden Erbakan sözlerine şöyle devam etti:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"İslam ülkeleri, 54. hükümet döneminde temelleri atılan D-8 projesine  sahip çıkarak, D-8'i kuruluş amaçlarına uygun bir şekilde güçlendirmelidir."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23