• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Altaylı'dan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi şok iddia: O hakemi Fenerbahçe istedi

Yeniakit Publisher
2020-02-22 17:26:00 - 2020-02-22 17:29:35
Fatih Altaylı'dan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi şok iddia: O hakemi Fenerbahçe istedi

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesini yakından ilgilendiren Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi Fatih Altaylı şok bir iddiada bulundu. Altaylı, mücadelenin hakemi Halil Umut Meler için "Fenerbahçe’nin istediğini biliyorum" dedi.

Fatih Altaylı, pazar günü oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Altaylı'nın açıklamaları şu şekilde:

"Kadıköy’deki Galatasaray - Fenerbahçe karşılaşmalarında şans genelde Fenerbahçe’den yana olmuştur. Mesela Johnson’un vurup Emre’nin kıçından gol olan ve Fenerbahçe’nin sıfır atak yaparak kazandığı maç gibi. (O sırada Emre Galatasaray forması giyiyordu) Genelde şanslı bir takım olmasına rağmen Fenerbahçe’ye karşı şansı yaver gitmiyor Galatasaray’ın.

'Favori elbette ki Fenerbahçe'

Bu yıl da favori elbette ki Fenerbahçe. Üstelik Fenerbahçe, Galatasaray’dan daha iyi futbol oynuyor bu yıl. Daha hızlı atak yapıyor. Oyuncu kalitesi olarak Galatasaray üstün ama oyun kalitesi olarak Fenerbahçe genelde daha iyi. Bir de Saraçoğlu’nun büyüsü eklenince iş zor. Beraberlik iyi skordur Galatasaray için. Beraberlik Galatasaray’ı şampiyonluğa götürebilir. Fenerbahçe kazanırsa Ersun Yanal yine Galatasaray’ı şampiyonluktan ettik mesajı verebilir.

'Lemina'nın işini yapacak adam yok'

Galatasaray’da Lemina önemliydi son haftalarda. Geriden oyun kuran tek adamdı ve üstün yetenekleri var. Ligin ilk yarısında olsa hiç önemi yok derdim ama ikinci yarıda çok iyiydi. Bu açıdan yokluğu önemli ve o işi yapacak fazla adam yok. Seri’yi oraya çekemezsiniz çünkü fizik olarak çok ezilir. Donk’u oraya alsa bu sefer stoper sorunu. Yine de büyük bir eksiklik değil bence.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

'Gustavo ve Kruse en ciddi dişliler'

Gustavo’nun eksikliği Fenerbahçe açısından daha önemli. Çünkü takımda Gustavo ve Kruse en ciddi dişliler. Kruse’yi de durdurursa Galatasaray rahat eder. Sonuçta iki takımda da önemli eksikler var ya da önemli görülebilecek eksikler var ama çok da önemli değil. Rodrigues’in yokluğunu ise Fenerbahçe açısından avantaj görüyorum.

'Halil Umut Meler'i Fenerbahçe istedi'

Halil Umut Meler'in adam gibi maç yönetme niyeti var ise niye kalkamasın? Gördüğünü çalan adam her şeyin altından kalkar. Kafasında binbir hesapla sahaya çıkan hakem ise en basit maçın bile altında kalır. Halil Umut Meler’i Fenerbahçe’nin istediğini biliyorum. Fenerbahçe taraftarı olduğu konuşulur ama bunun bir önemi yok bence.

'Meler’i seçmişler'

O sahaya hakem diye beni çıkarsan ben bile Galatasaray’ı kayıramam. Hatta tam aksini yaparım belki. Bu maçı yönetecek başka genç hakemler de vardı. Meler’i seçmişler. Maçtan önce hakem konuşmak istemem doğrusu. Güvenmek isterim hakeme. Ama Türkiye’de genel olarak yargıya güven kalmadığı için hakemin dağıttığı yargıya da güven yok artık. Siyaset her yerde.

'Yenilirse Ersun Yanal gider'

Galatasaray kazanırsa muhtemelen şampiyonluğa gider. Beraberlik halinde şampiyonluk umudu sürer. Yenilirse şampiyonluk zora girer. Fenerbahçe kazanırsa şampiyonluk umudunu yeniden canlandırabilir. Beraberlik şampiyonluktan uzaklaştırır. Yenilirse Ersun Yanal gider. Ali Koç basın toplantısı yapar."

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ali

Kim inanir bu herifin sözlerine kanitlasin birseyler biliyorsa kanitlayamazsa en yalanci herifsin demektir
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23