• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Altaylı, MHP'li isme tepki gösterdi: Yargıya gideceğim

Yeniakit Publisher
2020-05-02 16:47:00 - 2020-05-02 19:04:14
Fatih Altaylı, MHP'li isme tepki gösterdi: Yargıya gideceğim

Fatih Altaylı, MHP'lilere yönelik 'it ürür kervan yürür, itlerle uğraşmıyoruz' sözleri sonrası kendine tepki gösteren MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'la ilgili yargıya gideceğini söyledi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'i protesto eden MHP'lilere yönelik 'it ürür kervan yürür, itlerle uğraşmıyoruz' sözleriyle infiale neden olan Fatih Altaylı, kendisine tepki gösteren MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'la ilgili yargıya başvuracağını açıkladı.

Köşesinde kendini savunan Altay, Enginyurt için, "Söylemediğim, ağzımdan çıkmayan sözler üzerinden bana tehdit ve hakaret kampanyası yürüten iki vekil hakkında ‘Ne yapacaksın?’ diye soranlar var. Ne yapacağım. Tabii ki, yargıya gideceğim. Tehdit ve hakaret ve hedef gösterme öyle kolay işler değil. Herkes haddini bilecek. Bu kadar mı? Evet bu kadar!" ifadelerini kullandı.

Enginyurt ne demişti?

Fatih Altaylı skandal sözleri sözleri sonrası açıklama yapan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, "Yarın ki yazında cenazemi camiden kaldırmayın diye vasiyet et. Aksi halde, senin için hoş olmaz. Seni en iyisi yaksınlar. Toprakta bile pislik bulaştırırsın'" ifadelerini kullanmıştı.

Habertürk, geri vites yapmıştı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ı hedef alan sapkın eşcinsellere arka çıkmasıyla gündemi meşgul eden Fatih Altaylı'nın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i protesto eden MHP'lilere yönelik 'it ürür kervan yürür, itlerle uğraşmıyoruz' skandal sözleri sonrası Habertürk TV geri vites yapmıştı. 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ali haydar

DİYANETE ŞU GÜNLERDE BÜYÜK BİR İŞ DÜŞÜYOR. DİN-İSLAM KARŞI GELENLERİN İSLAMA HAKARET EDENLERİN CENAZE NAMAZINA HİÇ BİR İMAM-HATİPLİK GÖREVİ OLAN DİN HİZMETLİLERİ İŞTİRAK ETMEMELİ DİYE TAMİM /EMİRNAME YAYINLAMALI. DİNE KARŞI OLAN DİNSİZLERİN CENAZE NAMAZIYLA İŞLERİ OLMAMAMI. BİR MÜSLÜMAM OLARAK BÖYLELERİNİN CENAZESİNİ HİÇ BİR CAMİİ VE GÖREVLİSİ CEMAATİYLE PROTESTO EDEREK KILMAMALILAR.YÜRÜYYEREK GELMEYEN DİNSİZLERİN YATAY OLARAK CAMİ MUSALLASINDA OLMAMALI.

abdrhman

hangi cehenneme gidersen git
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23