• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Farklı ülkelerden çocuklar 9. Senfoni'yi yorumladı

Yeniakit Publisher
2020-04-23 18:06:39 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Farklı ülkelerden çocuklar 9. Senfoni'yi yorumladı

İSTANBUL (AA) - Tan Sağtürk Akademi, farklı ülke ve milletten 100 çocukla sanatçıları 9. Senfoni'de buluşturdu.

Türkiye'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda dünyanın farklı ülkelerinden binlerce çocuğu konuk etmesi, farklı dil ve kültürden çocukların birbiriyle tanışıp arkadaş olması fikrinden yola çıkan akademi, sanal ortamda bir proje yaptı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uygun olarak, akademi öğrencileriyle farklı ülke ve milletten 100 bale, dans ve müzik öğrencisi, Beethoven'ın 9. Senfoni eserinin 1,5 dakikalık bölümünde bale ve dans koreografilerinde bir araya geldi.

Bu yıl 20. senesini kutlayan akademinin müzik öğrencilerinin enstrümanlarıyla eşlik ettiği performansta, piyanist Anjelika Akbar, Devlet Opera ve Balesi Orkestrası sanatçıları, Devlet Senfoni Orkestrası sanatçıları ve müzik bölümü eğitmenleri de yer aldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23