• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Falcao'dan Galatasaray yönetimine indirim cevabı

Yeniakit Publisher
2020-04-09 23:04:00 -
Falcao'dan Galatasaray yönetimine indirim cevabı

Golcü futbolcu Radamel Falcao Galatasaray'ın indirim teklifini redderken, Arap ülkelerinden gelen tekliflere de sıcak bakmadığı söylendi.

Koronavirüs salgını nedeniyle lige verilen arada futbolcuların maaşlarında indirim yapmasını talep eden Galatasaray yönetimi, Falcao'dan ret yanıtı aldı. Golcü oyuncunun Arap ülkelerinden gelen tekliflere de sıcak bakmadığı ifade edildi.

Koronavirüs salgını nedeniyle tüm futbol kulüpleri gibi maddi çıkmaza giren Galatasaray, oyuncularının maaşlarında indirime gitmek için görüşmelere başladı. Bu konuda İspanya’dan flaş bir iddia gelirken Kolombiya’da Falcao’nun maçlarını yayınlayan Win Sports’un genel yayın yönetmeni Jaime Parada, AS’a konuştu. Parada, “Anladığım kadarıyla Falcao, Galatasaray’da devam edecek. Falcao devam ediyorsa, biz de maçları yayınlamayı sürdüreceğiz. Ancak yayın bedeli konusunda tekrar pazarlık yapmak durumundayız. Falcao’nun durumu ne zaman netleşirse, biz de o zaman yayın bedeli hakkında tekrar konuşacağız” ifadelerini kullandı.

Parada, “Eğer Galatasaray yönetimi, Falcao’nun ücretinde indirim yapmak konusunda ısrarcı olmazsa, kesin olarak Galatasaray’da devam eder. Çünkü Araplar’dan gelen teklifi kabul etmedi. Ama Galatasaray’ın ücrette indirim teklifini de kabul etmiyor” diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ömer

Tabi kabul etmez siz aşırı para verip sözleşme yaparsanız o da kabul etmez küluplerimşzin nasıl battığı ortada birde oynamadan para alacak utanmaz adam . Bu da Albayrak ı in kazığı .

Abdullah.

İnşallah haber doğrudur ve öbür oyuncularda gider. Böylece takımlar zorunlu sağlıklı ve Türkiye liginin seviyesinde bir maaş ve bonservis politikasını izler.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23