• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ezan düşmanı Sera Kadıgil’in açıklamaları tepki çekti! Sünni Türkleri tehdit etti

Yeniakit Publisher
Cem Kaya Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Ezan düşmanı Saliha Sera Kadıgil’in katıldığı bir programda dile getirdiği “Zengin, Sünni, Türk, yaşlı erkeklerle hesaplaşacağız. Bunu partide de konuşuyoruz.” sözleri, kamuoyunda infiale neden oldu. Kadıgil’in toplumu kutuplaştırıcı, ayrımcı ve nefret içeren bu sözleri tepki çekti.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Saliha Sera Kadıgil’in katıldığı bir programda söylediği “Zengin, Sünni, Türk, yaşlı erkeklerle hesaplaşacağız. Bunu partide de konuşuyoruz.” sözleri, kamuoyunda tepki çekti Kadıgil’in bu ifadeleri, toplumu kutuplaştırıcı ve ayrımcı olarak değerlendirildi.

Toplumu Hedef Alan Açıklamalar

Programda sarf edilen bu sözler, belirli bir kesimi hedef alan nefret söylemi olarak nitelendirilirken, Kadıgil’in bu ifadeleri partide de dile getirdiğini söylemesi, durumu daha da ciddi bir hale getirdi. Bu açıklamalar, toplumun farklı kesimlerini karşı karşıya getiren bir tutum, bir nefret söylemi olarak tepki çekti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ahmet

Bazen diyorum ya devlet yok gibi arkadaş.Bu lanet vekil olsa ne ki devlet gerektiğinde yağlı kazığı sokacak arkadaş.Hem de bağırta bağırta.

Bekliyoruz

Gel hesaplaş o zaman.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23