• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eveledi, geveledi, cevap bulamadı! CHP'li Mansur Yavaş'ı terleten 'usulsüz ihale' sorusu

Yeniakit Publisher
2021-08-24 21:53:00 - 2021-08-24 22:41:06

CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Habertürk canlı yayınına katıldı. Usulsüz ihale sorusunun yöneltildiği Yavaş, ne cevap vereceğini bulamayınca saçmaladıkça saçmaladı.

 Yeniakit.com.tr 

Habertürk Tv canlı yayınına katılan CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Fatih Altaylı'nın sorularını cevapladı.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Prizma adlı inşaat firmasının, medikal sektörünün ihalesine katıldığını, bunun da usulsüz olduğunu söylemişti. Fatih Altaylı, Yavaş'a, Gökçek'in iddiasını sordu.

Eveledi, geveledi, cevap bulamadı!

Mansur Yavaş, soruya cevap verdiği ilk cümlesine, Gökçek'in gündeme getirdiği ihalenin pandemi döneminde yapıldığını söylerek başladı. İhalenin üzerinden bir yılı aşkın zaman geçtiğini ifade eden CHP'li Yavaş, söyleyecek bir şey bulamayınca, biraz duraksadıktan sonra, "Gökçek bunu neden şikayet etmemiş?" diye sordu. Kullandığı anlamsız kelimelerle soruyu geçiştirmeye çalışan Yavaş, tekraren, "Enteresan değil mi? Bunu neden şikayet etmiyor? Hayır etseydi herhalde, bu usülsüzlük yapan personelden birisinin ifadesi alınırdı. Değil mi?" dedi. Altaylı araya girerek ihalenin canlı yayınlanıp, yayınlanmadığını sordu. Önce "canlı yayınlandı" cevabını veren Yavaş, geri adım atarak, "Yani bir kişi katılmış. Bakmam lazım." diye konuştu.

'Benim memurum yanlış yapamaz mı?'

Konuştukça saçmalayan Mansur Yavaş, şöyle devam etti: "Ben şunu söylüyorum. Yani, bir iddianız varsa gidip savcılığa verecekseniz. Benim memurum yanlış yapamaz mı? Yapar. İnsandır çünkü."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ümüt kavaklı

Yazıklar olsun koltuk için davasını satanlara yetiş MELİH Ankara elden gidiyor bu Ankara’nın her yerinden görünüyor Bunlar vatan millet bayrak Düşmanı

Nurettin

Bu da teneke.. Tiyatrocu da.... zillet hep teneke olduğu için aday bulamıyor...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23