• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Evde Tek Başına' filminin küçük çocuğu da Trump sahnesinin kaldırılmasını istedi

Yeniakit Publisher
2021-01-14 17:42:00 -

'Evde Tek Başına' filminin küçük çocuğu 40 yaşındaki Macaulay Culkin, ABD Başkanı Donald Trump sahnesinin filmden kaldırılmasına destek verdi.

1992 yapımı Evde Tek Başına filmin hayranları, Donald Trump'ın ikinci filmdeki sahnesinin çıkarılması için sosyal medya üzerinden bir imza kampanyası başlattı. Kısa sürede yayılan kampanyaya bir destek de filmin oyuncusu Macaulay Culkin'den geldi.

'Evde Tek Başına' filminin küçük çocuğu da destek verdi

Filmin yıldızı 40 yaşındaki Macaulay Culkin, sosyal medya üzerinden başlatılan imza kampanyasına sessiz kalamayarak destek paylaşımı yaptı. Oyuncu, yapımcıları beklemeyip sahneyi kendisi çıkaran bir kullanıcının paylaşımına da "Bravo" dedi.

Trump'ın oynadığı sahne

Donald Trump'ın yıllar önce yayınlanan filmde sadece tek bir cümlesi bulunuyor. Sahibi olduğu Plaza Otel'de çekilen sahnede Kevin McCallister (Macaulay Culkin), Trump'a lobinin nerede olduğunu soruyor, Trump da "Koridorun sonunda solda" diyordu.

Donald Trump Kongre baskının sebebi olarak gösteriliyor

ABD Başkanı Donald Trump geçtiğimiz haftalarda meydana gelen kanlı Kongre baskınının 'kışkırtıcısı' olarak gösteriliyor. Trump hakkında dün ABD Meclisi'nde gerçekleştirilen oyla 'azil' maddesi kabul edilmişti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

T. Y. M.

Büyümüş Uyuşturucudan tipi kaymış bir liberal siyonist uşağı olmuş. O değilde ne biçim saldırıyorlar adama yav

Mustafa

Filmdeki sahnenin kaldırılmasını isteyenlerin abd seçimlerinde çevirdiği filme ne demeli herşey postadan çıkan oylarda gizli. Biz bu filmi çok gördük.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23