• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eski vekilden çok konuşulacak yeni parti çıkışı: Bugünden itibaren...

Yeniakit Publisher
2019-06-24 11:38:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Eski vekilden çok konuşulacak yeni parti çıkışı: Bugünden itibaren...

Yeni kurulacak parti için ismi geçen siyasetçilerden olan eski AK Parti milletvekili Selçuk Özdağ, seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Bugünden itibaren siyasette kartlar yeniden karılacak ve yeni siyasi aktörler ortaya çıkacaktır." dedi.

AK Parti eski Milletvekili Selçuk Özdağ, İstanbul seçimine ilişkin yaptığı açıklamada, "Bugünden itibaren siyasette kartlar yeniden karılacak ve yeni siyasi aktörler ortaya çıkacaktır." dedi.

Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan gibi isimlerin kuracağı iddia edilen partide görev yapacağı öne sürülen eski AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, seçim sonuçlarının İstanbul ile sınırlı kalmayacağını belirterek, "Bugünden itibaren siyasette kartlar yeniden karılacak ve yeni siyasi aktörler ortaya çıkacaktır" dedi.

Yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 54'ünü alan CHP'li Ekrem İmamoğlu kazandı.

Sonuçlara ilişkin değerlendirmelerde bulunan eski AK Parti Milletvekili Selçuk Özdağ, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Yeni siyasi faktörler ortaya çıkacaktır"

Bu seçimin sonuçları İstanbul ile sınırlı kalmayacaktır. Başka siyasi yansımalarıda olacaktır. Kürt kökenli vatandaşlarınız, kardeşlerimiz oylarının kimsenin tekelinde,cebinde olmadığınıda göstermişlerdir. Artık eski siyaset tarzının vatandaş tarafından rağbet görmediğinin bir yansımasıdır, ifadesidir. Bugünden itibaren siyasette kartlar yeniden karılacak ve yeni siyasi aktörler ortaya çıkacaktır. Bu seçimin en önemli sonuçlarından bir taneside budur.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

klm

Bu arada fetö haçlılar vefa hainlerden VE icazet alırsınız herhalde...

vatandas

Ciksa ne yazar.hepiniz ayni b..ksunuz..para menfaat cikar.80 milyon vatansas dilinden disinden artiriyo oduyo.uc bes tane devlet buyugu ddnecek yav.ak yiyo.yiyin afiyet olsun zikkim olsun yiyin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23