• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eski Kabe imamının oğlu Abdullah Muhaysini'den Türkiye'ye mesaj: Ey Osmanlı torunları...

Yeniakit Publisher
2020-03-02 01:38:00 - 2020-03-02 01:41:22

Kabe'nin eski imamının oğlu Abdullah Muhaysini'den Bahar Kalkanı Harekatı için Türkiye'ye mesaj gönderdi.

Kabe'nin eski imamı Şeyh Muhammed Muhaysini'nin oğlu, Suriyeli muhaliflerin en önemli isimlerinden Şeyh Dr. Abdullah Muhaysini, İdlib'de başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı için Türkiye'ye mesaj gönderdi. 

Şeyh Abdullah Muhaysini yaptığı açıklamada, Suriye’de savaş bölgelerinde yardıma muhtaç insanların olduğunu hatırlatarak, Türkiye’ye ithafen "Ey Osmanlı torunları siz Suriyelilere en yakın insanlarsınız" dedi.

Muhaysini, bütün dünyanın Suriye’de mazlumlara sırt çevirdiğini, Arap ve Müslüman liderlerin Suriye’deki mazlumları yalnız bıraktığını belirtti.

Türkiye’nin Suriye’deki mazlumlara sahip çıktığını ifade eden Muhaysini, “Bu mazlum halkın çığlığı boğazları yırttı. Neredesiniz ey Araplar! Neredesiniz ey Müslümanlar! Arap liderlerinin kalplerinin ya da Müslüman liderlerinin vicdanlarının hareketlenmesini diliyorum. Velakin ne fayda! Dünya bütünüyle izlemekte.” ifadelerini kullandı.

Allah’ın Türkiye’nin modern zamanlarda mazlumlara sahiplenmesini dilediğini vurgulayan Muhaysini, “Bugün asrın Moğolları Şam’ı istila etmekte. Kadınları göz göre göre öldürüyorlar. Müslümanların minareleri yıkılıyor. Ve Suriye halkı nida ediyor: Ey Osmanlı torunları sizler onlara en yakın insanlarsınız. Onlar sizin komşularınızdır.” açıklamasını yaptı. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Seker

Allah senden razı olsun şeyh muhammedin oğlu abdullah. Seni Allah swt için çok seviyorum.

AYH8N ERG8N8Z EWET

Ağzına,diline,yüreğine sağlık muhterem hocam.Hep böyleyiz böylede olacağız.insan haklarından bahseden soysuzlarda bunu biliyorlar ama işlerine gelmiyor.Onlar öldürür,osmanlı torunu olan biz yaşatırız.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23