• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eşcinsellere bile göz kırpan Papa solcuların peşinde

Yeniakit Publisher
2020-10-05 04:08:00 -
Eşcinsellere bile göz kırpan Papa solcuların peşinde

Daha önce kilisenin eşcinsellerden özür dilemesi gerektiğini ifade eden Papa Fracis gözünü şimdi de solculara dikti. Şirin görünmek isteyen Papa, kilisenin hiçbir zaman özel mülkiyeti benimsemediğini söyledi.

Katolik Hristiyanların ruhani lideri Papa Francis'in kiliselere gönderdiği Fratelli Tutti (Tüm Kardeşler) adlı 3. ansikalinde (mektup) Hristiyanlığın hiçbir zaman özel mülkiyeti benimsemediğini söyledi.

Koronavirüsün serbest piyasa ekonomisinin kırılganlığını kanıtladığını belirten Papa Francis, ülkelerin insan onurunu tekrar merkeze koyması gerektiğini, varolan ekonomik sistemin toplumu tehdit eden yeni kırılganlıklara yol açtığını belirterek, yeni alternatif sosyal yapılar inşa edilmesini söyledi.

Solculara göz kırptı

Hristiyan geleneğinin özel mülkiyet haklarını hiçbir zaman mutlak ve dokunulmaz olmadığını belirterek kilisenin bir anlamda solcu olduğunu bile iddia etti.

Papa, popülizme ve göç karşıtlarına karşı çıktığını yineleyerek, Irçılığı hızla mutasyona uğrayan ve sürekli yenilenen ortaya çıkmak için bekleyen bir virüse benzetti.

George Soros'un hoşuna gidecek çağrı

George Soros'un açık toplum söylemlerine destek çıkarcasına Papa, Herkesi bütünleştiren açık toplumlar çağrısında bulundu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Eşcinsellere göz kırpmıştı

Papa daha önce yaptığı açıklamada, Katolik kilisesinin eşcinsellerden özür dilemesi gerektiğini belirtmişti. 

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

abdullah

micronun din adamları i.leri ve solcuları kazanmak için cimri-zengin-hırsız-gaspçı emperyalist OBEZ avrupayı-amerikayı-rusyayı-çini ne varsa kaybedecek

bindik bir âlâmete...

Küreselci şeytani çetenin Vatikan şubesinin sözcüsünün sözleri, bunların tasmalarının kimlerin elinde olduğunu, açıkça belli etmiyor mu? Oynanan büyük oyunu görmek, bu kadar zor mu? Rothschild ailesinin açıklamasında; Dünya, "küresel Komünizme" hiç bu kadar yakın olmadı diyerek, memnuniyetini dile getirmedi mi? 1 yıldır bütün Dünya da uygulanan yasaklamalar; "hastalık var, ya hu!" diye, geçiştirilebilir mi?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23