• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erzincan'da çocuğun alnına saplanan olta kancası itfaiye ekiplerince çıkarıldı

Yeniakit Publisher
2021-08-05 22:48:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Erzincan'da çocuğun alnına saplanan olta kancası itfaiye ekiplerince çıkarıldı

Erzincan’da balık tutarken olta kancası yanlışlıkla kaşına saplanan çocuğun yardımına doktorlar ve itfaiye ekipleri koştu.

Tercan ilçesinde Karasu Nehri'nde ailesi ile balık tutmak istediği sırada S.G'nin atığı oltanın kancası, kazara 11 yaşındaki İ.G'nin kaşına saplandı.

İ.G, ailesi tarafından Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

Acil serviste yapılan kontrolün ardından Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinden yardım istendi.

İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle İ.G'nin kaşındaki kanca kısa sürede çıkartıldı.

Tedavisi tamamlanan çocuk taburcu edildi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

asim keskin

Almanya gib bir cok avrupa ülkesinde, Balik avlama ehliyetin yoksa balik avlayamazsin, Köpek ehliyetin yoksa köpek sahibi olmazsin (kedi de dahil). Keske biz de her konuda ehliyet sistemi gel´se de cühela insanimiz birazcik akillansa.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23