• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ertuğrul Bey'in oğlu ölecek mi?

Yeniakit Publisher
2019-03-21 10:25:00 -
Ertuğrul Bey'in oğlu ölecek mi?

Nefes kesen savaşla izleyenlerin karşısına çıkacak Diriliş Ertuğrul 141.bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarının sevilen dönem dizisi Diriliş Ertuğrul yeni bölümüyle yine herkesi şaşırtacak. Ertuğrul Bey, en sadık adamı Bamsı'yı görevinden alıyor mu? Savaşta oğlu ölecek mi? İşte Diriliş Ertuğrul 141.bölümünden öne çıkanlar...

"Hayatta bir bey için en ağır en mühim karar nedir bilir misin Turgut Bey. Adalet..." diyen Ertuğrul Bey Bamsı'yı obadan kovacak mı? Son bölümün ardından yeni bölümü merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 141.bölüm fragmanı yayınlandı.

Alıncak ve Albastı'yı kuşatan Ertuğrul Bey savaş esnasında hiç beklemediği bir olayla karşılaşıyor. Peki Ertuğrul Bey'in oğlu ölecek mi? 27 Mart Çarşamba günü TRT 1 ekranlarında yerini alacak Diriliş Ertuğrul'da savaş devam ediyor.

Diriliş Ertuğrul 141.bölümde neler olacak?

Ertuğrul Bey ve Alpler Mergen'i kurtardıktan sonra, Moğolların arasında kısıldılar. Çetin geçen savaşta Bamsı ve alplerin bir an önce desteğe gelmesini bekleyeceklerdir.

Albastı ve yani Beybolat ve Ertuğrul savaşmaya başlar. Ama Ertuğrul ve alplerinin sayısı çok azdır. O sırada Gündüz ve Alıncak'da savaşır. Gündüz ağır darbe alarak yaralanır. Lakin Gündüz kesinlikle ölmeyecektir.

Diriliş Ertuğrul 141.bölüm
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ertuğrul ve Bamsı yaptıkları planda, Bamsı sonradan alplerle yardıma gelecekti. Lakin Bamsı Moğolların atlara saldıracaklarını öğrenince Moğollar'ın peşinden gitmişti ve plana uymamıştı. Hal böyle olunca Ertuğrul'un yardımına yetişemedi.

Bamsı ve Alpler yardıma giderler. Lakin çok geç gittikleri için Gündüz yaralanır ve Albastı ile Alıncağı da ellerinden kaçırmış olurlar.

Yenilgiyi hazmedemeyen ve Mergen'i de elinden kaçıran Alıncak artık çılgına döner.

Ertuğrul Bey yaptıkları plana uymayan ve başıbozuk hareket eden Bamsı'ya çok sinirlenir. Yaptığı bu hata sebebiyle Bamsı alpbaşı görevini ve alpliğini almıştır.

Bamsı, Sırma Hatunun dolduruşa getirdiği karısı yüzünden o da artık Selcan Hatun'a kin tutacaktır. İleri ki bölümlerde karısı sebebiyle hem Selcan Hatun'la hemde Ertuğrul Bey ile karşı karşıya gelebilir.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23