• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ertuğrul Bey geri dönecek mi? Kuruluş Osman'da meraklı bekleyiş

Yeniakit Publisher
2020-04-01 13:41:00 -
Ertuğrul Bey geri dönecek mi? Kuruluş Osman'da meraklı bekleyiş

Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi olan Kuruluş Osman'ın yeni bölümü bu akşam izleyicilerle buluşacak. Bu hafta yine nefesleri kesecek yeni bölüm öncesi dizinin takipçileri, "Kuruluş Osman Ertuğrul Bey obaya ne zaman gelecek?" sorusunun cevabını araştırmaya başladı. Son alınan bilgilere göre, Engin Altan Düzyatan'ın diziye katılıp katılmayacağı dizideki gelişmelere ve yapımcı ile yapılacak görüşmelere göre şekillenecek.

Atv ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Kuruluş Osman'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğinde olan Kuruluş Osman'da bu hafta yine heyecanlı sahneler izleyicileri ekrana kilitlemeyi başaracak. Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği Kuruluş Osman'da bu hafta Osman Bey, Moğol-Bizans ittifakına engel olmaya çalışacak. Dündar, Osman Bey'e karşı nasıl bir plan kuracak? Ertuğrul Bey geri dönecek mi? İşte tüm merak edilenler..

Ertuğrul Bey geri dönecek mi?

Son olarak rol aldığı Kurşun dizisinin ekranlara veda etmesinin ardından Engin Altan Düzyatan’ın yeniden sakal bırakmaya başlaması sevenlerini heyecanlandırmıştı. Ünlü oyuncu konuyla ilgili son yaptığı açıklamada "Diziye dönmek ister misiniz?" sorusuna şöyle yanıt vermişti:

"Orası çok severek çalıştığım, çok güzel bir işti. Biz bir işi sonlandırdık, yeni bir işe başlandı. Orada çalışan ekip arkadaşları benim arkadaşlarım. Hala aynı ekip devam ediyor. Sağolsunlar, görüyorum takip ediyorum, çok da beğeniyorum. Bu plan meselesi, böyle bir planla ayrılmamıştık oradan, sonuçta bu başka bir dizi aslında yeni bir dizi. Değerlendiririz bakarız, ederiz. Şu an için öyle bir durum yok. Biraz dinlenmek istiyorum"

Engin Altan Düzyatan’ın Kuruluş Osman dizisine katılıp katılmayacağı netlik kazanmış değil. Oyuncunun diziye katılıp katılmayacağı dizideki gelişmelere ve yapımcı ile yapılacak görüşmelere göre şekillenecek.

Kuruluş Osman'da bu akşam neler olacak?

Dündar Bey, Moğollara verdiği tavizler yüzünden obada zor günler geçirirken, Samsa Çavuş’u da yanına alan Osman Bey, Moğollara ve Balgay’a karşı hamlesini yapar. Balgay’ı tuzağa düşüren Osman Bey, Moğollardan Kayıların intikamını alabilecek mi? Osman Bey, Moğol-Bizans ittifakına engel olabilecek mi? Dündar, Osman Bey’e karşı nasıl bir plan kuracak? Moğolların desteğini arkasına alan Alişar, uç bölgesinde otoritesini yeniden kurabilecek mi? Balgay intikam için neler yapacak? Gündüz Bey, beylik görevinde nasıl zorluklar bekliyor?


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

SUZAN

BURAK ÖZÇİVİT OSMAN'I CANLANDIRIYOR OLABİLİR AMA KİBRİ ÇOK KONUSULAN BIR OYUNCU.KİMLE HANGİ FILMDE OYNADIYSA HEP KÜS AYRILDI.ONDA BU KİBIR VARKEN ERTUGRUL FİLME ZOR GİRER.EMİNİM YAPIMCILARA TÜM AGIRLIĞINI KOYUYORDUR.NETİCEDE DİZİYE GIRECEK OLAN ENGİN ALTAN DÜZYATAN.

Recai tok gezer

Ya ben bu dizinin ......  gibi Ertuğrul geldi gelecek milleti kandırıyorsunuzbe
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23