• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ermenistan'a yardım iddiaları gündem olmuştu! Cübbeli Ahmet Hoca'dan İran açıklaması

Yeniakit Publisher
2020-10-01 10:28:00 -
Ermenistan'a yardım iddiaları gündem olmuştu! Cübbeli Ahmet Hoca'dan İran açıklaması

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Azerbaycan-Ermenistan sınır hattında yaşanan çatışmalarla ilgili açıklamalar yaptı.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, İran’ın Ermenistan’a yardım gönderdiğine ilişkin iddialarla ilgili konuştu.

İran’ın Ermenistan’a yönelik yardımlar sınırlarını açtığı ve Rus kamyonlarının geçmesine izin verdiği iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü.

Cübbeli Ahmet Hoca, İran ile ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Cübbeli Ahmet Hoca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Azerbaycan İstanbul Eski Başkonsolosu Dr. İbrahim Nebioğlu, canlı yayında İran'ın şu anda Ermenistan'a yardım ettiğini beyan etti. Allah, İslam âlemini İran'ın düşmanlığı bir yana, dostluğundan da muhafaza eylesin” dedi.

Azerbaycan’ın Hocalı katliamının intikamını alacağını söyleyen Ahmet Hoca, “Allah, Türk devletine daha ziyade kuvvetler versin ki bu sayede Azerbaycan gibi haklı dava sâhiplerine daha çok ama çok yardım edebilsin. Zaten şu andaki mevcut zaferde Türkiye’nin yardımının çok büyük etkisi vardır. Allah muzaffer eylesin. Amin” ifadelerini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

İran reddetti ama görüntüler...

İran tarafı ise sosyal medyadan çıkan görüntülerin doğru olmadığını ve Azerbaycan-Ermenistan savaşında taraf olmadıklarını duyurmuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Cemil-Cemal

behey cübbeli mit seni fena halde avucuna almış oynatıp duruyor.Yahu senin görevin değil böyle siyasi demeçler vermek,birilerini ihbar etmek.Sen kendini ne zannediyorsun hiç mi geçmişten ders almadın mesela Ali kalkancıdan müslüm gündüzden vb.Birileri seni fena halde avuçlamış.

AA

İRAN AKREPBE ÇOK BENZER İLLA SOKAR DURAMAZ
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23