Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Kaya’nın kocasıyla ilgili FETÖ’cü iddiasında bulunan sunucu İsmail Küçükkaya'ya tepki gösterdi.
Polonya dönüşünde uçakta yer alan gazetecilerin sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakan Fatma Betül Sayan Kaya’nın kocasının ‘Bylock’ kullanıcısı olduğunu iddia eden FOX tv program sunucusu İsmail Küçükkaya hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.
ERDOĞAN: TERBİYESİZCE, AHLAKSIZCA, ADİCE
Erdoğan "Çok terbiyesizce, ahlaksızca, adice bir iftira. Bayan bakanımız, zaten hukuki hakları saklı kalmak kaydıyla açıklamasını yaptı. Böyle bir şey söz konusu değil. Terbiyeden yoksun olan söyleyeni yazanı, sufle edeni her kimse, bunun hukuki bedelini ödemek durumundadır. Benim bayan bakanıma ahlaksızca adice yakıştırma yapamazsınız. Biri tv’den sufle ediyor, diğeri yazılı haber haline getiriyor. Ben bakanımıza söyledim, bizzat takip edeceğim dedim. Kendisine de konunun takipçisi olmasını söyledim." dedi.