Erdoğan-Trump görüşmesinin yapıldığı odadan çarpıcı 3 detay
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından, Trump ile yapılan görüşme sonrası bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta dikkat çeken unsurlar vardı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump arasında bugün bir telefon görüşmesi gerçekleşti.
GÖRÜŞME SONRASI ERDOĞAN'DAN MESAJ
Görüşme sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, twitter hesabından fotoğraf paylaştı ve "Bugün ABD Başkanı Sayın Donald Trump ile verimli bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik" diye yazdı.
Fotoğrafta, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşme sırasında masasında bulunan dokümanları incelediği görüldü.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan ile Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Hamdi Kılıç da fotoğraf karesinde yer aldı.
Fotoğrafta, çalışma odasında bulunan Çanakkale Savaşı sırasında son erine kadar şehit düşen 57. Alay'ın sancağı dikkat çekti.
