Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Engelliler günü resepsiyonda konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Engelliler günü resepsiyonda konuştu.
Erdoğan'ın açıklamasından satır başları:
KAMUNUN İNSİYATİF ALMASI GEREKİR
Engellilerin hayata katılması noktasında kamunun insiyatif alması gerekir. İnsanın ruhundan ve fıtratından kopartan anlayış maalesef bugün de devam ediyor.
'DEVLETTE 40 BİNİ AŞKIN KARDEŞİM BİZİMLE'
Kasım 2015 itibariyle 467 bin 600 engelli vatandaşımız evde bakım hizmetinden yararlanıyor. Bakım için sıra bekleyen engellimiz kalmadı.
Artık devlette 40 bini aşkın engelli kardeşim bizlerle hizmete devam ediyor.
DAEŞ AÇIKLAMASI
DAEŞ ile mücadele kılıfı altından çocukları ve kadınları öldürenlerin vicdanı olduğunu söyleyebilir miyiz? İnsan olmadığı yerde devletin de bir anlamı yoktur. Bütün insanlığı kucaklamayan bir anlayış insani olamaz.