İstanbul'da büyük dönüşüm! Başkan Erdoğan açıkladı: Destek miktarı 1 milyon 875 bin TL'ye yükseltildi
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Güngören’de Anahtar Teslim ve Temel Atma Töreni'nde açıklamalarda bulunuyor. Açıklamasında, "Deprem dirençli İstanbul hedefimize yaklaşıyoruz." ifadelerini kullanan Başkan Erdoğan, "Bir evin dönüşümü için sağladığımız destek miktarını 1 milyon 875 bin liraya yükselttik." dedi.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Güngören'de 1930 Konut ve İşyeri Anahtar Teslimi, Temel Atma ve Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.
Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:
Yeni yatırımlarımızın temellerini hep beraber atıyoruz. Bugün de yeni müjdelerle karşınızdayız. Siz bizi hep bağrınıza bastınız, biz de size layık olmaya çalıştık.
Toplam 1930 bağımsız bölümün teslimini yapacağız. 1132 bağımsız bölümden oluşan Tozkoparan 4. etap 1. ve 2. kısımların temellerini atacağız.
Deprem dirençli İstanbul hedefimize yaklaşıyoruz. Yatırımlar İstanbul'a sevdamızı gösteriyor.
İnsan odaklı çevreye duyarlı, planlı, programlı, modern ve güvenli şehirler, şehircilik anlayışımızın odak noktasını teşkil ediyor. Şehirleri imar etmezseniz nesilleri ihya edemezsiniz.
DESTEK MİKTARINI 1 MİLYON 875 BİN LİRAYA YÜKSELTTİK
Bir evin dönüşümü için sağladığımız destek miktarını 1 milyon 875 bin liraya yükselttik.
Esenler'de 60 bin konutluk dev bir dönüşüm hamlesiyle yeni bir şehir kuruyoruz.
(Muhalefet) Gündemlerinde rant var, bant var, butlan var hatta mutlak butlan var ama hizmet yok, eser yok, kentsel dönüşüm hiç yok. Ana muhalefetin İstanbul'daki yolsuzlukların üstünü örtmek için bizi sığ tartışmalarıyla oyalamasına müsaade etmeyeceğiz