• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Emre Mor'dan Galatasaray bombası!

Yeniakit Publisher
2018-05-25 20:12:00 -
Emre Mor'dan Galatasaray bombası!

Celta Vigo'da umduğunu bulamayan milli futbolcu Emre Mor, Fatih Terim'le tekrar çalışmak istediğini belirtip Galatasaray'a transferine göz kırptı.

Transfer çalışmalarına start verilmesi için yeni oluşacak olan yönetimi bekleyen Fatih Terim ve ekibi, diğer yandan da listesindeki isimler ile dirsek temasına başladı.

Fatih Terim'in A Milli Takım'daki prenslerinden olan ve formayı vermekte tereddüt etmediği Emre Mor konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Celta Vigo'nun büyük umutlar ile transfer ettiği ancak İspanyol temsilcisinde disiplinsiz hareketleri nedeniyle problemler yaşayan Emre Mor, Fatih Terim'e yardımcısı Levent Şahin aracılığıyla haber gönderdi.

GALATASARAY'A GELMEK İSTİYORUM

Kariyerine Galatasaray'da devam etmek isteyen ve bu doğrultuda Terim'e haber gönderen Emre Mor'un Celta'dan aldığı yıllık ücret üzerinden de indirim yaparak sarı-kırmızılı formayı giymeye razı olduğunu da Şahin'e iletti.

TERİM DE İSTİYOR
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim de Emre Mor'un transferi için oldukça istekli.

Belirlenecek olan yeni yönetimin ardından Emre Mor'un kiralık transferi için Celta ile görüşmelere başlanacak ancak transfer sürecindeki en büyük engel, Celta'nın bu transferden bonservis bedeli talep etmesi olarak gözüküyor.

Galatasaray, Emre Mor'u kiralık olarak kadrosuna katamazsa farklı alternatif planlarını ve satın alma opsiyonlu tekliflerini masanın üzerine koyacak.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23