• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Emniyet'ten İBB iddiasına cevap!

Yeniakit Publisher
2019-09-09 23:36:00 - 2019-09-09 23:40:25
Emniyet'ten İBB iddiasına cevap!

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında önceki dönem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığının emniyete bedelsiz şekilde bina temin ettiğine yönelik çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bugün bazı basın yayın organlarında "AK Partili İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Müdürlüğüne Çalışmış" başlıklı haberin yer aldığı hatırlatıldı.

Söz konusu haberde yer alan bilgilerin çarpıtıldığının vurgulandığı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bazı basın yayın organlarında yer alan haberdeki bilgiler çarpıtılarak önceki dönem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Emniyet Genel Müdürlüğünün taşra ve merkez teşkilatının hizmet binası ihtiyaçlarının sanki bedelsiz bir şekilde karşılandığı yönünde algı oluşturulmaya çalışılmaktadır. Emniyet Genel Müdürlüğü ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı arasında 7 Nisan 2012 tarihinde imzalanan protokol ile Genel Müdürlüğümüze ait bir taşınmazın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına devri gerçekleştirilmiştir. Söz konusu protokolle Emniyet Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatı taşınmaz ihtiyaçlarının giderilmesi amaçlanmıştır.

Protokole konu olan taşınmaz, 11 Ekim 2012 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına devredilmiş olup, devri karşılığında bugüne kadar 1 il emniyet müdürlüğü, 3 çevik kuvvet, 3 ilçe emniyet müdürlüğü, 1 ilçe emniyet amirliği hizmet binası ile 335 lojman olmak üzere toplam 9 iş tamamlanmıştır. Ayrıca, protokol kapsamında 1 çevik kuvvet, 1 il emniyet müdürlüğü ve 700 lojman olmak üzere toplam 3 işin inşaatı devam etmektedir. Protokol kapsamında sözleşmeye esas kaidelere göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin halihazırda protokole istinaden borcu bulunmaktadır. Kalan bedel ile Emniyet Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatının taşınmaz ihtiyaçları karşılanacaktır".

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hatice

Ya bunlar istanbula hizmet yerine dedikodu uretim merkezi kurmuslar zaten baskanlari bagli bulunduklari partinin genel baskanida ayakustu kirktane yalan soyluyorlar bunlara inananda yalanci takimindan hayalperestler ve psikopat mankurtlar marmaray yapilali kac yil oldu belki biliyorduda ak parti yapti diye binmemistir daha once birisi daha soylemisti ben marmaray binmem cunku ak yaptirdi demisti de sasurmistim nasil olmussa ibbb mesaj gonderen maramaraya binmis daha iki aylik istanbula zam yapmaktan baska tek bir hizmeti olmamamis ya..nci sa....ar baskana marmarayi yaptigi icin tesekkur ediyor kim bu dunyayla alakasi olmayan bu hizmetin kimin yaptigindan haberi olmayan psikopat ya uzuldum bu ulkede kiymet bilmeyen ne insan varmis ama bu kadar olumsuzluga ragmen konstantianin yani istanbulun yeniden fethedilip bu psikopatlarin gercegi gormesi saglanacaktir insallah

Osman Güngörmüş

Hem yapsa ne olacak sanki, bir şehrin güvenliğinde belediyeye Dilem sorumluluk yok mu sanki. Zannedersin gavura para yedirmiş
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23