• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Emine Erdoğan Bangladeş'te!

Yeniakit Publisher
2017-09-07 11:44:00 -
Emine Erdoğan Bangladeş'te!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve beraberindeki heyet, Arakanlı sığınmacıların Bangladeş'teki kampını ziyaret edecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine  Erdoğan ve beraberindeki heyet Bangladeş'e vardı.  Emine Erdoğan'a, oğlu Bilal Erdoğan'ın yanı sıra Aile ve Sosyal  Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile Ak Parti İnsan Haklarından Sorumlu  Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan refakat  ediyor.

 Heyette, TİKA Başkanı Serdar Çam, afad Başkanı Mehmet Güllüoğlu,  Kızılay Genel Müdürü İbrahim Altan, TÜRGEV Başkanı Arzu Akalın ve KADEM Başkanı  Sare Aydın da yer alıyor.  Erdoğan ve beraberindeki heyet, Arakanlı sığınmacıların Bangladeş'te  barındıkları Kutu Palong kampını ziyaret edecek, yaşanan olaylar hakkında  mağdurlardan bizzat bilgi alacak ve yardım dağıtacak.
 

BAKANLAR SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sosyal medya hesabından fotoğraflarla birlikte "#Arakanlı Müslümanların sığındığı kampları ziyaret için Myanmar sınırına yakın Cox's Bazar kentine geldik." mesajını paylaştı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da sosyal medya hesabından, "Arakanlı Müslüman kardeşlerimiz, bütün imkanlarıyla Kurtuluş Savaşımızı desteklemiş, sürgün edilen askerlerimize kucak açmıştır. Myanmardaki Thayet Şehitliğimiz, binlerce km ötede de olsa bu coğrafyadaki kardeşlerimizle gönül bağımızın mührüdür. #Arakan Türkiye, milletinden aldığı güçle mazluma el uzatan bir devlet olarak #Arakanlı Müslümanları asla yalnız bırakmadı, bırakmayacak. Sn.Emine Erdoğan Hanımefendi,2012'de de bölgeyi ziyaret  etmiş, kardeşlerimizle milletimizin gönül birlikteliğini ve desteğini paylaşmıştı. Bugün de TİKA, AFAD, Kızılay gibi milletimizin göz bebeği olan kurumlarımızla birlikte #Arakanlı kardeşlerimizin yanındayız. Bangladeş'e sığınan Arakanlı kardeşlerimize,yardım malzemeleriyle birlikte milletimizin dualarını da ulaştıracağız. #BizMazlumunYanındayız" mesajlarını paylaştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23