• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Emine Bulut'un katili bindiği takside 'Hayvan kestim' demiş!

Yeniakit Publisher
2019-08-23 16:48:00 -
Emine Bulut'un katili bindiği takside 'Hayvan kestim' demiş!

Kırıkkale'de Emine Bulut'u 10 yaşındaki çocuğunun gözü önünde öldüren Fedai Baran'ın cinayet sonrası bindiği taksicinin üzerindeki kanı sorması üzerine 'Hayvan kestim' dediği öğrenildi.

Habertürk'ün haberine göre, katil Fedai Baran'ın Emine Bulut'u boğazından ve vücudunun farklı yerlerinden bıçaklayarak öldürdüğü dükkandan çıktıktan sonra "Bu k.hpeyi ben öldürdüm" dediği öğrenildi.
250 metre yürüdükten sonra bir taksiye binen Baran'ın, taksicinin üzerindeki kanı sorması üzerine ise "Hayvan kestim" cevabını verdiği bildirildi.

Sakin bir hal içinde taksiden inen Fedai Baran'ın 8 lira tutan ücret için 10 lira verip para üstünü aldığı, ardından bir tekel bayisine uğrayarak alkol aldığı belirtildi.

Ne olmuştu?

Fedai Baran, boşandıkları eski eşi Emine Bulut'a çocuğunu görmek istediğini söyleyerek, gündüz saatlerinde bir kafede buluştu. Burada yemek yiyen Fedai Baran ve Emine Bulut, daha sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Emine Bulut taksiye binerek kaçmak istedi. Ancak Fedai Baran tarafından taksiden indirildi. Daha sonra 100 metre ilerideki bir dönerciye giren kadının peşinden katil koca da geldi. Fedai Baran, dönerciden de kaçmak isteyen Emine Bulut'u saçlarından yakalayarak boğazından bıçakladı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

AYYAŞ!

Bu manyağa hayvan dersem hayvana hakaret ederim!Ne müslümanlığa,ne insanlığa,ne hayvanlığa sığmaz masum çocuğunun anasını öldürmek!

Mardinli

İste insanları bu kokuşmuş kanunlarla vahsilestirdiniz .Sonra caydırıcı ceza vereceksiniz ceza evine tikacaksin onu besliyecrksiniz .Diyer tarafta boşanma davası açılacak evinde uzaklaşan erkek onu eş kabul etmez.boylece aralarında düşmanlık başlar erkek ya o kadını öldürecek veyahut boşanacak.Yeni dert başlıyacak ömür boyu yabancı bir kadını besliyecek bumu Adalet böyle Adalet batsın kadın boşandıktan sonra yabancı bir erkeğe hakkı yoktur
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23