• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

El işi hem sizi, hem çocuklarınızı mutlu eder

Yeniakit Publisher
2018-11-22 19:40:00 -
El işi hem sizi, hem çocuklarınızı mutlu eder

Bazı insanlar kendilerine karşı önyargılı oluyorlar. "Elimden hiç bi'şi gelmez!" diyenlere rastlamışsınızdır. Bunu tevazudan değil, utana sıkıla söylerler. Kafalarında böyle bir saplantı vardır. Atamazlar. Ezikliğini yaşar dururlar.


Halbuki her insan için basitten karmaşığa doğru yapılacak o kadar iş vardır ki, zamanla ustalaşır. Hatta yetenek ortaya çıkar ve kişi adeta sanatçıya dönüşür.

İşte elişi kağıtlarıyla başlanacak işler bunun en güzel örnekleri. "Elimden hiç bi'şi gelmez!" diyen biri şu sunduğumuz fotoğraflara baktığında mutlaka, "Ay bunu ben bile yapabilirim!" diyeceğini birini hemen farketmiştir.

Eh, işte siz de ondan başlayın ve gide gide şu son derece etkileyici dallarından kuşlar havalanan ağaç çalışmasına ulaşın.

Çocuklar eğlensin mutlu olsun diye başladığınız elişi kağıtları, bir süre sonra tutkunuz haline gelsin. Yaptığınız tablolarla evinizi süsleyin. İçinizdeki cevheri ortaya çıkarın.

Ne denmiştir hani Şair Nef'î, Murad-ı Rabi Han'a; ünlüdür: Doruk seyreylemekle dağa çıkılmaz!

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23