• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekrem’den Mansur’a olay gönderme: ‘Pışşık’ ederim

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

CHP’de Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş arasında amansız cumhurbaşkanlığı adaylığı kavgası sürerken, İmamoğlu’ndan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Bugün bir açılışta konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, isim vermeden partideki bazı isimlere yüklendi.

Parti içinde ayyuka çıkan adaylık yarışında gizli rekabet içerisinde olan Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu, isim vermeden birbirlerine gönderme yapmayı sürdürüyor.

MANSUR'A 'PIŞŞIK' YAPTI

Açılışta konuşan İmamoğlu, 'Pışşık derim' ifadelerini kullanarak; "Ben oturayım, arkama yaslanayım, Ekrem çalışsın, Bora çalışsın biz iktidar olalım. Öyle yağma yok. Edirne'den Kars'a, Sinop'tan Hatay'a, Mersin'den Trabzon'a her il, her belde, her ilçe, her büyükşehir, her örgüt üyesi CHP'nin her bireyi amasız fakatsız kol kola, omuz omuza, milletin beklediği partizanlık yapmayan iktidar olma yolculuğuna tam yol ileri diyerek hizmet edecek." dedi.

Yavaş'a isim vermeden yüklenen İmamoğlu, "Ben bir adım geri durayım, üç adım geriden izleyeyim, Ekrem tökezlesin de belki onun yerine ben geçerim diyenlere 'Pışık' derim. Öyle bir şey yok. Ne partili Ekrem'i yedirir ne millet Ekrem'i yedirir. O kadar net."ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mansır

Eyidir hemi de Karadeniz'li değildir.

Mansur yavaş'la

İkisi aday olsun çok alan kazansın
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23