• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘Dünyayı idare eden 200 kişi içerisinde bir Türk var’ diyen Ertan Özyiğit’ten gündemi sarsacak açıklama!

Yeniakit Publisher
2020-04-06 16:42:00 -
‘Dünyayı idare eden 200 kişi içerisinde bir Türk var’ diyen Ertan Özyiğit’ten gündemi sarsacak açıklama!

Yönetim ve İletişim Stratejisti Ertan Özyiğit, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Özyiğit, yeni virüslerin ortaya çıkabileceğini söyledi.

Yönetim ve İletişim Stratejisti Ertan Özyiğit, virüsün bir tatbikat olduğunu bundan sonra da bir takım olayların meydana gelebileceğini söyledi.

Beyaz Tv'de ekranlara gelen 'Ne Var Ne Yok?' programına katılan Ertan Özyiğit, gündemi değiştirecek açıklamalarda bulundu.

Özyiğit, koronavirüsten sonra yeni bir virüsün ortaya çıkabileceğini belirterek, "Bu virüs bir tatbikat. Ritüeller izleyerek ilerler. Virüs önce Kırım'a gelir, sonra İtalya'ya gelir ve son olarak dünyaya yayılır. Bütün hikayelerde Kırım vardır. ABD farklı, orada farklı derin güçler var. Şimdi virüsün amacı neydi? Bunu konuşmak lazım. Global yapıyı idare eden 200 kişi var. Bunların içerisinden biri Türk'tür. Bu dünyayı idare eden yapı şuna henüz karar veremedi. Çin'i 5'e mi bölecekler, yoksa 3'e mi bölecekler? İngilizler, Hindistan'ı 10 bin askerle yönetti. Nasıl bir sistemdir biliyor musunuz? Kanunları ve kuralları kraliçeler yazar. İngiliz aklı için siyahsın, beyazsın, dinin ve mezhebin hiç alakadar etmiyor. Adamlar için önemli olan 'Ben yönetirim kıstası'dır. Şöyle bir akıl olabilir mi? 700 milyonluk Hindistan'ı 10 bin askerle yönetiyor. Ritüel için üç dalga olması gerekiyor. Bu virüs birincisiydi. İkinci dalga mutasyon ya da yeni bir virüstür. İspanyol gribi, üç dalgalı geldi. Üçüncü dalga insanları öldürmeye başladı. Robotlar ortaya çıkacak. Bunlar filmlerdeki gibi robotlar değil. Unutmayın, insanlar artık dünyayı yönetenlere birer yükler" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Zafer

Sen bu bilgileri nereden biliyorsun ağa sallıyormusun?

mua

kardaşım bu bilgileri alıyorsun adama sormazlar mı kimin reklamını yapıyorsun bunları nereden alıyorsun sen çok seviniyorsun mu diye?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23