• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dünya bu zirveye kilitlendi! Zaman yaklaşıyor

Yeniakit Publisher
2018-10-16 20:55:00 -
Dünya bu zirveye kilitlendi! Zaman yaklaşıyor

İstanbul'da organize edilmesi için anlaşmaya varıldığını açıklayan Rusya Devlet Başkanı Putin'in Danışmanı Yuriy Uşakov, Rusya, Fransa, Almanya ve Türkiye'nin dört taraflı görüşmelerinin yakın zamanda gerçekleşeceğini açıkladı.

Rusya Devlet Başkanı'nın Danışmanı Yuriy Uşakov, Rusya, Fransa, Almanya ve Türkiye'nin dört taraflı görüşmelerinin yakın zamanda gerçekleşeceğini duyurdu.

"Yakın zamanda gerçekleşecek"

Uşakov, daha önce bu görüşmenin İstanbul'da organize edilmesi için anlaşmaya varıldığını, şimdi son organizasyon noktalarının çözüldüğünü ve görüşmelerin konuları üzerinde çalışıldığını belirterek, "Bu görüşme yakın zamanda gerçekleşecek. Şu an kesin tarih söyleyemem" dedi.

Uşakov, dört ülke liderinin İstanbul'da Suriye sorununun görüşülmesi için bir araya geleceklerini söyledi ve daha önce Türkiye'nin zirvenin düzenleneceği yer hakkında inisiyatif sunduğunu hatırlatarak, "Türkiye'den yer hakkında inisiyatif geldi. Bu konu Türkiye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile devlet başkanımız ve Almanya Başbakanı ile konuşması sırasında ele alındı, ardından Fransa Devlet Başkanı dahil edildi" dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23