• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Doğal gaz haberleri dengelerini sarsmaya devam ediyor

Yeniakit Publisher
2020-08-21 03:09:00 -
Doğal gaz haberleri dengelerini sarsmaya devam ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün saat 15.00'te açıklayacağı müjde büyük bir heyecanla beklenirken, bazı hazımsızlar da kendinden geçmeye devam ediyor. Ülkemizin doğal gaz rezervi bulduğu yönünde iddialar dillendirilirken, Prof. Dr. Özgür Demirtaş sosyal medyadan yaptığı paylaşımla tepki çekti.

Tüm Türkiye, bugün saat 15.00'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklayacağı müjdeyi dört gözle bekliyor. Dış basın da yoğun ilgi gösterdiği müjdeye ilişkin olarak uluslararası haber ajansı Reuters, Türkiye'nin sondaj gemisi Fatih'in Karadeniz'de 800 milyar metreküp doğalgaz bulduğunu haberleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kalyon Enerji Fabrikası açılış töreninde "Ülkemizde yeni bir dönem başlayacak" demişti. Bu sözlerin ardından bazı hazımsızlardan akla hayala sığmayacak açıklamalar da geliyor. Prof. Dr. Özgür Demirtaş sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Venezuela göndermesi yaparak büyük bir tepki çekti.

ABD'nin ambargo uyguladığı Venezuela'yı örnek gösterdi

Demirtaş, sosyal medya platformu Twitter'dan paylaştığı mesajında, ABD'nin ambargo uyguladığı Venezuela'yı örnek göstererek, Venezuela'da, bir bidon petrol, bir damak çikolata bile etmiyor" diyerek doğal gaz müjdesini gölgelemek istedi.

Süleyman Soylu’nun o fotoğrafı geldi" target="_blank">
Erdoğan ‘müjde var’ dedi, akıllara Süleyman Soylu’nun o fotoğrafı geldi
Erdoğan ‘müjde var’ dedi, akıllara Süleyman Soylu’nun o fotoğrafı geldi

Siyaset

Erdoğan ‘müjde var’ dedi, akıllara Süleyman Soylu’nun o fotoğrafı geldi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Halkın hakkını yemek için yeni bir kaynak olur

Bir kaç gün sonrada zam gelir

ismail

Ahir zaman işte! Euzu billa... Ulan soysuz hain, kim seni prof. yapmış, beyinsiz herif? Verdiği örneğe bak teslimiyetçi münafığın! Venezuella da bir bidon petrol, bir adet çikulata etmezmişmiş!!! Yapma ya!!! Ulan embesil, biz Türkiye'yiz Türkiye, Venezuella mıyız!!? Gelsin ABD veya başka bir yahudi uşağı da görelim bakalım neler oluyor! Gerçi Venezuella'ya da ekonomik ambargodan başka bi halt edemedi bu azgın kefereler ve Allahu Alem edemeyecekler de! İkincisi; şayet ciddi bir rezerv bulunmuş ise insa Allah, bırak ihracaatı falan, sadece yıllık doğal gaz ithalatımıza verilen bi ton parayı başka alanlara kaydırırsak bile biiznillah, Türkiye en az %10 büyüme yakalar bundan böyle her sene! Dolayısıyla; üçüncü, dördüncü, beşinci vs vs diğer hayırlı sonuçları, senin gibi bir mala anlatmak dahi abesle iştigal! La havle vela kuvvete illa billa aliyhil azim...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23