• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan sürpriz ziyaret

Yeniakit Publisher
2021-06-16 15:22:00 -
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan sürpriz ziyaret

Bulgaristan Müslümanları Başmüftüsü Dr. Mustafa Haci Aliş’i ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Diyanet İşleri Başkanlığı olarak sizlerin her zaman yanınızdayız. Hem eğitim hem din hizmetleri noktasında imkanlarımızı sizlerle birlikte değerlendirmeye gayret edeceğiz” dedi.

yeniakit.com.tr

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Bulgaristan programı kapsamında Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da bulunan Bulgaristan Cumhuriyeti Müslümanları Başmüftülüğü’nü ziyaret etti.

Bulgaristan Müslümanları Başmüftüsü Dr. Mustafa Hacı Aliş ve Yüksek İslam Şurası Başkanı Vedat Ahmet ile görüşen Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Bulgaristan’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Erbaş, Bulgaristan’daki Müslümanların kendi içlerinden din hizmeti ve din eğitimi gibi çalışmaları yapacak insanları yetiştirmelerinin önemli olduğunu ifade ederek, “Diyanet İşleri Başkanlığı olarak sizlerin her zaman yanınızdayız. Hem eğitim hem din hizmetleri noktasında imkanlarımızı sizlerle birlikte değerlendirmeye gayret edeceğiz” diye konuştu.

Bulgaristan Müslümanları Başmüftüsü Dr. Mustafa Hacı Aliş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ziyaretiniz buradaki Müslümanları motive ediyor. Biz yalnız olmadığımızı hissediyoruz” dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO


Yeni Akit Gazetesi
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23