• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dikkat çeken ifadeler! 'Onlara para verdiler! Türkiye'de darbe yapmayı deneyecekler'

Yeniakit Publisher
2020-01-21 15:34:00 - 2020-01-21 16:14:23
Dikkat çeken ifadeler! 'Onlara para verdiler! Türkiye'de darbe yapmayı deneyecekler'

Emekli Albay Uğur Atilla, geçtiğimiz yıllarda İngilizlerin Türkiye'de yeni bir darbeye hazırlandığını öne sürmüştü. Yazar Aziz Üstel, 'İkinci darbe kapıda mı?!' başlıklı yazısında emekli Albay Uğur Attila'nın sözlerini alıntılayarak dikkat çeken detaylara değindi.

Yazar Aziz Üstel, 'İkinci darbe kapıda mı?!' başlıklı yazısında dikkat çeken ifadeler kullanarak darbe uyarısında bulundu.

Star gazetesi yazarı Aziz Üstel'in o yazısı:

Son dönemde Türkiye'yle Rusya arasında Tayyip Beyle Putin'in girişimleri sonucu güçlü bir ittifakın temelleri atılmış görünüypor. Dünyayı İngiliz derin devleti belasından kurtarmak isteyen her vicdan sahibi insan bu ittifakı savunup desteklemeli. Neredeyse Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana ilk kez, dış siyasetimizi kaygan bir zeminden kurtarmış gibiyiz.

Bu arada Emekli Albay Uğur Attila bir basın açıklaması yaparak ikinci darbe için İngiliz İstihbarat Teşkilatının (MI6) Doğu'daki aşiretlerle görüşmelere başladığını ve yapılacak darbeye destek olmaları için yüklü miktarda para sözü verdiğini söyledi. Ne varki, TUBDER Yönetim Kurulu Başkanı ve siyaset bilimi uzmanı Kenan Karataş, Albay Uğur'un İngiliz istihbaratının çalışmalarına yönelik açıklamasının doğru olduğunu ancak asıl amacın ikinci bir darbe olmadığını öne sürdü:

"Ben MI6'nın 2. darbeye yönelik çalışma yaptığı görüşüne kesimnlikle katılmıyorum. Biz, hendek çatışmasından bu yana emperyaloist ajanların Doğu'ya yerleştiklerini, yöreye özgü kıyafetlerle dolaştıklarını Kürtçeyi ana dilleri gibi konuştuklarını bütün taşeron örgütleri yöreye kaydırdıklarını belirtmiştik. Sadece MI6 değil, CIA, MOSSAD, KGB ve diğer haber alma örgütleri şu an Doğu'dadır. Aşiretlerle konmuşulmakta, askeri üsler,karakollar, ve hükümet binaları gibi önemli merkezlerle ilgili, ayrıntılı bilgi toplamaktadır. "
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Kenan Karataş asıl hedefin 2. Darbe değil, Kürt yurttaşlarımızı isyana teşvik olduğunu belirtiyor.

"İsrail ve İngiltere himayesinde Maraş'ı , Antakya'yı hatta Adana'yı da içine alacak bir Federasyo Devlet kurulmak istenmektedir. Bu yapı içerisinde Türkiye asla düşünülmemektedir. Daha sonraları Irak ve Suriye'nin, devlet olarak bu Federasyona katılmaları öngörülmektedir."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Veli

Bu seferde bunların hem parasını alak hemde düdüğü öttürek demeyin bu mantığıda kafanızdan atın haram paradan helal sonuçlar ortaya çıkmaz net.

RECEP AYDIN

bu sefer acımezük hainlere
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23