• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Devşirme vekil, Peygamber Efendimiz'e hakaret eden ahlaksızı savundu

Yeniakit Publisher
2019-02-28 07:24:00 - 2019-02-28 07:29:43

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Devşirme vekil, Peygamber Efendimiz'e hakaret eden ahlaksızı savundu

Hollanda'da sözde Türk kökenli devşirme vekil Dilan Yeşilgöz, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'e hakaret ettiği için açığa alınan ahlaksız öğretmene sahip çıktı.

Hollanda'da bir ortaokulda, Hz. Muhammed'e (SAV) hakaret eden bir öğretmen açığa alındı. Okul yönetimi öğretmenin yaptığı skandal açıklamalarından dolayı açığa alındığını duyurdu.

Hollanda'da bu karar, siyasette tartışmalara yol açtı. Başta hükümet ortakları olmak üzere, meclisteki bazı partiler, eğitmenin açığa alınmasını "düşünce özgürlüğüne müdahale" olarak değerlendirdi.

PKK sevici Türk kökenli vekil karşı çıktı

Türkiye'nin Ermeni soykırmı yaptığını kabul eden ve PKK sempatisi ile bilinen VVD Milletvekili Dilan Yeşilgöz, teknik eğitmenin açığa alınmasını "saçmalık" olarak değerlendirdi. Türkiye kökenli milletvekili, Twitter mesajında şunları dile getirdi:

"Hangi yasa ya da kurala göre bir öğretmen, bir peygamber hakkında eleştiri yapamaz? Bir öğretmen neden 'Muhammed'e hakaret ettiği için' açığa alındı? Saçmalık bu. Ve çocuklara özgürlük hakkında bir şeyler öğretme konusunda büyük bir fırsat kaçırıldı."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23