• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Denizli'de "pitbull" faciası! O anlar kamerada

Yeniakit Publisher
2021-12-26 17:51:00 - 2021-12-26 17:52:06

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde "pitbull" cinsi köpeğin saldırdığı 13 yaşındaki yabancı uyruklu çocuk yaralandı.

Zeytinköy Mahallesi Kozlupınar Caddesi’nde pitbullun saldırısına uğrayan İran uyruklu Armin Darban Jafeti, ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kasık bölgesinden yaralanan ve hayati tehlikesi bulunmayan çocuk, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Olayın ardından çalışma başlatan polis, köpeğin sahibi İran uyruklu M.A'yı (24) gözaltına aldı. Köpek ise Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı ekiplerince gözetim altına alındı.

Saldırı anı güvenlik kamerasında

Apartmanın güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde sokakta yürüyen çocuğun köpek tarafından ısırılması yer alıyor.

Armin Darban Jafeti, gazetecilere yaptığı açıklamada, köpeğin saldırısına uğradığı için çok korktuğunu belirterek, "Arkadaşımın evinden geliyordum. Aşağıdaki çöp kovasının orada adam köpeğine yemek verecekmiş. Köpek salınmıştı ve hiçbir önlemi yoktu. Köpek, ilk kedileri kovaladı. Ondan sonra hemen üzerime geldi. Üzerime zıpladı ve ayağımı çektiğim için çok ısırmadı. Hemen yan komşuların bahçesine sığındım" diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

.....

Bu gidişle bu köpekler çok insanlar yarayıp veya olderecektir.İnsanları koruma alınacağı yerde hayvanlar kanunu çıkardı hükümet.Tamam bu kanunu çıkardınız ne gibi önlemler aldınız bunuda açıklayın ?Her gün bir yerde bu köpekler bir yerde insanları saldırıyor.Bu iş böyle gitmez.

Cenk

Cok kucukken hatirladigim kopek eger sahibini yada birilerini isirirsa o kopek vurulurdu,,,
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23