• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Demet Akalın "Dolandırıldım" demişti... Gerçek ortaya çıktı

Yeniakit Publisher
2020-08-14 18:03:00 -
Demet Akalın "Dolandırıldım" demişti... Gerçek ortaya çıktı

Dolandırıldığını açıklayan Demet Akalın'ın dolandırılmadığı ortaya çıktı. Eşi Okan Kurt konuyla ilgili açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından dolandırıcılık ile ilgili uyarı paylaşımı yapan şarkıcı Demet Akalın, sabah saatlerinde kendisinin de dolandırıldığı iddia ederek bir açıklama yapmıştı.

Yaptığı açıklamada "Sabah sabah kredi kartı dolandırıcılığı. Vallahi dikkat edin, benimkini bir de dolar üstünden çekmişler" ifadelerini kullanmış ve dolandırıcılığa karşı vatandaşları uyarmıştı.

Gerçek ortaya çıktı

Yapılan incelemede, Akalın'ın kızı Hira'nın oynadığı internet oyunu için para çekildiği belirlendi.

Şarkıcı Demet Akalın'ın hesabından 4 Euro çekildiği ortaya çıktı.

Eşinden açıklama geldi

Konuyla ilgili eşi Okan Kurt'tan açıklama geldi. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Akalın'ın hesabından 4 Euro para çekildiğini ve bunun kızları Hira'nın oyun için kullandığını aktaran Okan Kurt, "Ortada dolandırılma yok" dedi. Kurt, "Demet sabah hesabından para çekildiğini görünce paniklemiş. Dolandırıldığını düşünmüş" ifadelerini kullandı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kaktus Sydney

Bu bilgisayar oyunlari herkesi dopamin bagimlisi yapti. 7 yasindaki bir cocugun internetten oyunla ne isi var, sonra mavi balinadan cocuklarin intihar haberlerini okuyup duruyoruz. Burada fortnight oyunu var 12 yas alti cocuklarin kesinlikle oynamasi tavsiye edilmiyor. Gayri muslimler bu konuda cok dikkatli, muslumanlarin cocuklari bilgisayar oyunu bagimlisi ozellikle Turkler in cocuklari tik yok ve fortnight muptelasi. Cocuklarina iyilik ettigini dusunuyorlar bu oyunlari alarak halbuki en buyuk zarar bu oyun bagimliligindan, eke gecirilmis genc zihinler. Demet Akalin da zengin unlu olabilir ama akli zail olmus 7 yasindaki cocuga internet oyunu almasi nedir yani, cahillik diz boyu Allah korusun!

paniklemekde haklı nede olsa sannatcı

insan tanıdıgı birinin zarar görmesi biziide üzer ama araştırmadan ,yani bir dedektiif filan arştırsaydı kaç gündür iyi haber verilmesi bizide rahhatlatdı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23