• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Davutoğlu son mesajını AK Parti delegelerine verecek

Yeniakit Publisher
2016-05-12 11:26:00 - 2016-05-12 11:32:16
Davutoğlu son mesajını AK Parti delegelerine verecek

AK Parti 2. Olağanüstü Kongresi'yle görevi bırakacak olan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, son mesajını 22 Mayıs'ta AK Parti delegelerine verecek.

22 Mayıs'ta görevi bırakacak olan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, 22 Mayıs'a kadar kamuoyuna başka açık mesaj vermesi beklenmiyor.

Bunun nedeni ise parti grubu ve MYK'da yaptığı 2 konuşmada meramını net bir şekilde anlattığını düşünen Davutoğlu'nun, kongreye kadar başka konuşmalarla hem kongre sürecinde yeni bir polemik ortamı meydana getirmek istememesi hem de daha önce verdiği mesajların üstüne bir söylem oluşturmaktan kaçınması..

AK PARTİ DELEGELERİNE SESLENECEK

Davutoğlu, son mesajlarını, kendisini genel başkan yapan AK Parti delegelerine sesleneceği 22 Mayıs'taki olağanüstü kongrede konuşmasında verecek.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Meclis Başkanı İsmail Kahraman'la son bir görüşme yapması beklenen Davutoğlu, resmi programı dışında birçok siyasetçi ve bürokratı da kabul ederek vedalaşacak. 22 Mayıs'tan sonra Ankara'daki gelişmeleri İstanbul'dan takip edeceği ve kitap çalışmalarını sürdüreceği söylenen Davutoğlu'nun, kamuoyunun karşısına her an yeniden 'hoca' olarak çıkabileceği ve tekrar üniversitede ders vermeye başlayabileceği belirtiliyor. Öte yandan Başbakan Davutoğlu'nun, 14 Mayıs Cumartesi günü İstanbul'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın düğün törenine de katılacağı öğrenildi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23