• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Darbe tehditleri sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o paylaşımı gündem oldu

Yeniakit Publisher
2020-05-01 16:45:00 - 2020-05-01 17:00:26

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Darbe tehditleri sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o paylaşımı gündem oldu

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun darbe tehditlerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Haddini CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun darbe tehditlerine tepkiler gelmeye devam ediyor.

Skandal tehditlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2013 yılında Twitter'dan yaptığı o paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Eğer istikbalimize el uzan olursa, eğer bu ülkeyi karıştırmak için kirli tuzaklar kurulursa; biz o elleri kırar, o tuzakları bozarız"

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mikail okuroğlu

Sadece ellerimi ölümüne ölümüne varım varız biiznillah görelim mevlam neyler neylerse ölüm bizim için diriliş senin için ne onu söyle yetti artık ittihat artıkları ülkemizin üzerinden çekin pis emellerinizi net net net.

ahmet uçar

EVVEL ALLAH REİS YETERKİ SENDEN İŞARET GELSİN İKİNCİ ÇANAKKALE RUHU İLE FIRTINA OLUR ESER ATEŞ OLUR YAKARIZ.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23