Daha 2 yıl önce MİT mensubumuzun fotoğrafını deşifre etmişlerdi! Komuta kademesinden Oda TV'ye yoğun ilgi
İki yıl önce Mit mensuplarımızı deşifre ettikleri için yargılanan Oda TV'nin avukatı Feza Yalçın'ın annesinin cenaze törenine komuta kademesi çelenk göndermek için birbiriyle yarıştı.
Oda TV'nin avukatı Feza Yalçın’ın annesi geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.
Libya'da görev yapan MİT mensupları ve subaylarımız için ihanet oldu yazılar kaleme alan odatv'nin avukatı Feza Yalçın'ın annesi Emekli öğretmen Habibe Kutanoğlu'nun cenaze töreninde komuta kademesinden gönderilen çelenkler dikkat çekti.
Daha 2 yıl önce MİT mensubunun fotoğrafını deşifre etmişlerdi!
Habibe Kutanoğlu için Ankara Karşıyaka Mezarlığı’nda ikindi namazına müteakip tören düzenlendi. Cenaze törenine Oda TV imtiyaz sahibi Soner Yalçın, Aren Yalçın, Oda TV editörü Sinan Acıoğlu ve aile dostları katıldı.
Cenevre'de yılbaşı tatilinin, Uludağ'dan daha ucuz olduğunu iddia eden İBB sözcüsü Murat Ongun ve kendisine "Keyfine bak" diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da, 31 mart seçimlerinde odatv'nin CHP'yi desteklemesi karşılığında, cenazeye çelenk yollayanlar arasında idi.
Törene tabutun yanı başına sıralanan komuta kademesinin çelenkleri damga vurdu. Oda TV daha 2 yıl önce Mit mensubumuzun kimliğini deşifre etme suçunu işlemişti.
Eski Perinçekçi diye tanınan Soner Yalçın'ın odatv'sinin avukatı Feza Yalçın'ın annesinin cenazesine çelenk gönderenler arasında Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve şininin de bulunması dikkat çekti.
{relation id:1824910 slug:'feto-firarisi-can-dundarin-yazisini-oda-tv-yayinladi-ali-kocun-dedesi-de-chpliymis'}



