• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhuriyet'ten PKK'ya skandal destek

Yeniakit Publisher
2019-08-20 02:19:00 -
Cumhuriyet'ten PKK'ya skandal destek

Kayyım atanan Diyarbakır Belediyesi’nde HDP’nin işe aldığı terörle bağlantılı 29 kişinin işine son verilirken Kemalist paçavra Cumhuriyet bu durumu “işçi kıyımı” olarak değerlendirdi.

 Yeniakit.com.tr 

Türkiye, terörle mücadelesini her alanda sürdürürken siyaset ve medya dünyasındaki sol kesimin PKK aşkı ise dinmek bilmiyor. PKK’nın siyasi kolu HDP’li 3 büyükşehir belediye başkanına yönelik görevden almalara yönelik en sert tepkiyi veren parti CHP olurken, medyada da Sözcü ve Cumhuriyet PKK/HDP’nin yanında tavır aldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyım atanması sonrası, HDP’nin 31 Mart sonrası Kandil kontenjanından işe aldığı 29 kişi işten yeniden çıkarıldı. Kemalist paçavra Cumhuriyet, HDP’nin 31 Mart seçimleri sonrası Kandil kontenjanından işe aldığı isimlerin işten çıkarılmasını hazmedemeyerek “Kayyımın ilk icraatı işçi kıyımı oldu” manşetini attı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin twitter hesabındaki paylaşımda “31 Mart Yerel Yönetimler seçimleri öncesinde terör örgütleriyle irtibatlı ve iltisaklı oldukları gerekçesiyle görevden uzaklaştırılmış olan ve seçimlerden sonra göreve gelen HDP Belediye Başkanı tarafından göreve tekrar iade edilen terör örgütleriyle iltisaklı 29 memur yeniden görevden uzaklaştırılmış, bu kapsamdaki 8 işçinin de iş akitleri askıya alınmıştır” denilirken, Cumhuriyet’in haberinde bu isimlerin terörle bağlantısına dair bir bilgiye yer verilmedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberde HDP’li belediyelerin daha önce işten çıkardığı şehit yakınlarına ise değinilmedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hadra

Ya Bu Cumhuriyet Ne Zamandan Demokrat oldu, Varlık yayınları , Nadiroğulları, Kadro oluşturmmalar bunlar ne zamandan Demokrat oldular, Ya Nihat Erimi(Eski Başbakan ve CHP li idi) siz Başbakan Yaptınız, Anadolu yakasındaki Maltepe İlçesindeki Plajda Sol Fraksiyon Katletti Hatta Halk Ozanı dediğiniz Mahsuni şerif ''Erim Erim Eriyesin Sürüm sürenesin! Diye beste bile yaptı hiç konuşmayın daha iyi olur. Düne kadar Cumhur Başkanı İstanbul BüyükŞehir Belediye İken Büyük Türk Düşünürü ve Türkçü olarak bilinen Ziya Gökalp'ın Şiiri Okudu diye Pınar Hisara Cezaevi girince artık Muhtar bile olamaz diye siz yazdınız (Emin Çölaşan- Hiç bir çölü aşamadı ya) Skandallarınız, İstanbulu ,Anakarayı ve Diğer Büyük şehirleri sömürmeniz bitince etrafa salya salmaya başladınız, Ne diyeyim Halk deyimini söyleyeyim : Eceli Gelen İt cami Duvarına Pislermiş! vasiyetinizi yazın da İsiam Mezarlığına Gömülüp te Mezarlığı necislendirmeyin hınzır dahi olamazsınız ya tahmince ne Musevi, nede Nasrani Mezarlığına kabulunuz olmayacaktır.

Bozkurt

Bu cumhuriyet gazetesinden de Chp de olup hdpye destek verenlerden de Atatürkün intikamını alırız bir gün. Cumhuriyet gazetesine bunları yazdıran KOÇ ailesi...Atatürk olsa keser bunları
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23