• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İspanyol gazeteciye tokat gibi LGBTİ cevabı! 'Bizde aile hassastır'

Yeniakit Publisher
2021-11-17 20:16:00 - 2021-11-17 20:21:27

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya Başkanı Pedro Sanchez ile düzenlediği ortak basın toplantısında İspanyol bir gazetecinin LGBTİ ve İstanbul Sözleşmesi'ne ilişkin sorusuna verdiği cevapla, tartışmalara noktayı koydu: Aile kavramımızı lekeleyecek hiçbir şeye müsaade etmeyiz.

 Yeniakit.com.tr 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu.

'Aile kavramımızı lekeleyecek hiçbir şeye müsaade etmeyiz'

Soru-cevap kısmında bir İspanyol gazeteci Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "İspanya'nın Türkiye'deki LGBTİ hakları ve kadına şiddet sorunu ile ilgili bir gündemi var. Türkiye'nin İstanbul Sözleşmesi'ne tekrar katılması durumu da görüşüldü mü?" diye sordu.

Sözlerine, "İktidarımız 'kadına şiddet' konusunda çok ama çok hassastır. Bu konuda gerekli tüm adımları atıyoruz ve atacağız." ifadeleri ile başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspanya Başbakanı'nın gözünün içine baka baka, "Aile biz de hassastır." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"İstanbul Sözleşmesi konusuna gelince bunu tamamen gündemimizden çıkardık. Çünkü biz İstanbul Sözleşmesi ile atılacak adımlar, zaten kendi yasalarımızla gündemimide. Kadın bizde en kutsal varlıktır. Kadının bu kutsiyetine leke gelmesine asla müsaade etmeyiz. Çünkü bizde aile kavramı çok hassastır, kutludur. Ve aile kavramı üzerinde bu önemsediğimiz durumu lekeleyecek hiçbir şeye müsaade etmeyiz. O zaman zaten İstanbul Sözleşmesi'ne gerek yoktur."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

DİRİLİŞ

İslamda kadının yeri bellidir ve kadın haklarını savunmak için Ecnebilere ve onların zebanileri olan lgbt lilere ihtiyaç yoktur...

deniz

İZLEDİM İYİ CEVAP VERDİ REİS
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23